Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Με ένα πρωτοποριακό εγχείρημα συνοδεύεται η αυριανή επίσκεψη του Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων κ. H. J. Fuchtel και του Γερμανού Προξένου κ. W. H. Obermaier στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες της Πέλλας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη με τους φορείς της Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στo Διοικητήριο στην Έδεσσα ζωντανά, από τον προσωπικό τους υπολογιστή, μέσα από το δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ και μέσω της εφαρμογής live-streaming.

Η πρωτοποριακή κίνηση αυτή είναι μια συνεργασία του Τμήματος Πληροφορικής της Π.Ε. Πέλλας και της Κοινωνίας της Πληροφορίας. «Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Π.Ε. Πέλλας και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει από τον προσωπικό του χώρο μια τόσο σημαντική συνάντηση εργασίας» δήλωσε ο υπεύθυνος Πληροφορικής της Π.Ε. Πέλλας κ. Τούσης Δημήτριος.

«Οι ευκαιρίες που δίνει η τεχνολογία, οι σύγχρονες εφαρμογές της και η «αγκαλιά» του Σύζευξις» είναι τεράστιες και εμείς δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να εκμεταλλευτούμε αυτά τα σύγχρονα υπολογιστικά, ψηφιακά μέσα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα στον πολίτη της Πέλλας να παρακολουθήσει τη σύσκεψη και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος από την Π.Ε Πέλλας. Η Π.Ε. Πέλλας πρωτοπορεί και ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες για περαιτέρω συνεννόηση για την εύρεση ποιοτικότερων και προσφορότερων λύσεων στα προβλήματα που ανακύπτουν. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω την αγαστή συνεργασία που είχαμε με τα στελέχη της ΚτΠ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κύριο Μοσχονά Χρήστο τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προσφορά και την στήριξή του στο εγχείρημα αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο βέβαια αξίζει και στον υπάλληλο της Π.Ε. Πέλλας και του Τμήματος Πληροφορικής κ. Τούση Δημήτριο που υλοποιεί κάθε μας πρόταση – ενέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπάλληλος του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κύριος Τσουφλίδης Δημήτριος.

Τέλος, η ακριβής διεύθυνση από την οποία θα μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει ζωντανά τη σύσκεψη είναι η εξής:

http://streaming2.syzefxis.gov.gr/live/stream.html

Τα ΜΜΕ μπορούνε να λάβουνε εικόνα από το παραπάνω γεγονός στην παραπάνω σελίδα, ενώ ανάλογο βίντεο θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ