Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΘΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η γενική συνέλευση των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ (FM100 - FM100,6 - FM101 - TV100) χωρίς όμως να παρευρεθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Κατά τη διάρκεια της υπήρξαν εντάσεις μεταξύ κάποιων δημοσιογράφων, που όμως δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλών τόνων.
Στη συνέλευση ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάκης Βοϊτσίδης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στις συνομιλίες του με τον Γιάννη Μπουτάρη, όσο και στο πώς παρακολουθεί η Ένωση τις εξελίξεις στη ΔΕΠΘΕ.
Από το σώμα της συνέλευσης αποφασίστηκε να διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο εργασιακό εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ.
Μετά από μικρή καθυστέρηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ανακοινώσει τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΘΕ, αυτή τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έτσι, αφού η εκλογή του εκπροσώπου των εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες αργότερα, στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ, η οποία υπολογίζεται την Πέμπτη 20 ή την Παρασκευή 21 του μήνα, θα εκπροσωπηθούν και οι εργαζόμενοι στα τρία ραδιόφωνα και την τηλεόραση.
Το ποιοι θα θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του εργασιακού εκπροσώπου θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα, αργά το βράδυ, οπότε και λήγει η προθεσμία των υποψηφιοτήτων.
Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ