Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ THESSBOMB ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ

Μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός
και πίσω του ο μπάτλερ*
Νομίζω ότι χωράει μια απάντηση στον Φιλιππινέζο μπάτλερ* του Μαρινάκη, τον Μπέο.

Ο πρόεδρος, πια, του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα των δύο Ολυμπιακών: "Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τις άλλες ομάδες που όπου πηγαίνουν οι οπαδοί τους δημιουργούν προβλήματα"!

Λοιπόν, κύριε Μπέο το ThessBomb σου απαντά:

Αν οι οπαδοί των "άλλων" ομάδων ήξεραν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι θα κερδίσουν 100% στην έδρα σου, τίποτα δεν θα έκαναν κι αυτοί. Θα έρχονταν στο Βόλο, αντάμα με έναν παίκτη δώρο, θα έπιναν τα τσιπουράκια τους, θα έτρωγαν τα μεζεδάκια τους θα έβαζαν εύκολα το γκολάκι τους και θα έφευγαν μια χαρά. Γιατί, κανείς δεν αμφέβαλε ότι σήμερα, ο Ολυμπιακός θα πάρει το ματς! Αν, μάλιστα, υπηρετούσες και τον πρόεδρο της ομάδας τους όπως υπηρετείς τον Μαρινάκη, τότε θα σε χειροκροτούσαν κιόλας!
Αυτά δεν έγιναν σήμερα, στο Βόλο, κύριε Μπέο;;; 


* Μπάτλερ: Ο προϊστάμενος του υπηρετικού προσωπικού που υπηρετεί προσωπικά τον κύριο του "σπιτιού" (Βικιλεξικό http://el.wiktionary.org)


ΥΓ 1. Υπήρχε κανείς σε αυτό τον Γαλαξία που να μην έπαιξε "διπλό" το Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Πειραιώς;


ΥΓ 2. Το ThessBomb δεν υιοθετεί ακραίες καταστάσεις από τους οπαδούς έστω κι αν έχουν να κάνουν με Μαρινάκηδες και Φιλιππινέζες τύπου Μπέου. Ήρεμα, παιδιά. Για να έρχονται και... παιδιά στο γήπεδο.


Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ