Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Για την τηλεόραση, ήταν επεισόδια μεταξύ οπαδών.
Για την αστυνομία, ήταν ένα ατυχές περιστατικό.
Για τους εισαγγελείς, άλλο ένα “αθώο παραστράτημα” ενός ευέξαπτου πολίτη.
Για τις αρχές του ποδοσφαίρου, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Εδώ και αρκετό καιρό ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής επιδίδεται σε μια σειρά ενεργειών οι οποίες στρέφονται εναντίων των οπαδών της ομάδας.

Μπράβοι, επιθέσεις σε καφετερίες και στέκια φιλάθλων, απειλές, ξυλοδαρμοί είναι λίγα μόνο από τα κατορθώματα ενός ανθρώπου τον οποίο “θαύμασε” ολόκληρη η Ελλάδα να σπιλώνει τη μνήμη ενός δολοφονημένου δεκαπεντάχρονου! Πρόσφατα ολόκληρη η χώρα, καμάρωσε τα “παλικάρια” του προέδρου της Παναχαϊκής να ξυλοκοπούν ανθρώπους έξω από το γήπεδο, μπροστά σε αστυνομικούς και τηλεοπτικούς φακούς. Φυσικά κάνεις δε μίλησε, κάνεις δεν επενέβη. Αντίθετα κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπάθησαν να μας πείσουν ότι επρόκειτο για επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν.
Εμείς σαν Αυτόνομη Θύρα 10 διαλέγουμε πλευρά και τασσόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη στο πλευρό των οπαδών της Παναχαϊκής. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας όσο τέτοιοι τύποι θα καλούνται να οδηγήσουν το ποδόσφαιρο στο μέλλον, όσο αυτές θα είναι οι μέθοδοι με τις οποίες θα χτυπούν τους οπαδούς, όσο οι πράξεις τους θα συνεχίζουν να καλύπτονται και να αποσιωπούνται με τόσο χυδαίο τρόπο από τα μέσα.
Αλληλεγγύη στους οπαδούς της Παναχαϊκής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ