Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ FACEBOOK, ΤΑ SMS KAI TA SMART PHONES, ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΤΟ SEX ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!

Τα εργαλεία ψηφιακής κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook οδηγούν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε αυτές τις μέρες.
Το παραπάνω προκύπτει από τις απαντήσεις 1.200 γυναικών και ανδρών που συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια έρευνα για το σεξ των περιοδικών Shape και Men's Fitness.
Tό 38% των γυναικών
που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ό,τι θα έκανε σε άλλη περίπτωση. Στην απόφασή τους αυτή, όπως δήλωσαν, συνέβαλε η οικειότητα που απέκτησαν κατά τις ψηφιακές τους συνομιλίες.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι τόσο τα smart phones όσο και τα laptop αποτελούν βασικά εργαλεία που οδηγούν γρηγορότερα στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό εξάλλου δήλωσε περίπου το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών.
Τα γραπτά μηνύματα είναι ο υπ΄αριθμόν ένα τρόπος με τον οποίο διατηρούν επαφή οι εραστές, διαπίστωσε η έρευνα, και οι άνδρες στέλνουν γραπτά μηνύματα 39% συχνότερα απ' ό,τι τηλεφωνούν, ενώ οι γυναίκες 150% συχνότερα.
Ακόμη και πριν ξεκινήσει η σχέση, το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών χρησιμοποιούν το Google και άλλους διαδικτυακούς μηχανισμούς για να μάθουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Το 65% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι τους ζήτησαν σε ραντεβού μέσω μηνύματος και το 49% μέσω Facebook.
Οταν ξεκινήσει η σχέση, το 72% των γυναικών απάντησαν ότι ψάχνουν τις πρώην αγαπημένες του συντρόφου τους μέσα από το Facebook, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης κάποιοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές.
Οταν, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, χτυπήσει το τηλέφωνο ή έρθει μήνυμα στο κινητό, το 5% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι κοιτάνε να δουν ποιός τους καλεί και το 1% σηκώνουν το τηλέφωνο.
Και όταν η σχέση τελειώνει ο νέος τρόπος χωρισμού θέλει να γίνεται πάλι μέσω της τεχνολογίας: το 43% των γυναικών και το 27% των ανδρών απάντησαν ότι έλαβαν μήνυμα του τύπου «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ