Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής. Σύμφωνα με το STAR το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.
Ένα άτομο από την παραγωγή της σειράς έχει τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς να κάνουν σεξ στα παρασκήνια της σειράς, η οποία γυρίζεται σε στούντιο του Παλαιού Φαλήρου.
 Οι δυο πρωταγωνιστές φαίνεται πως έχουν παράνομο δεσμό και βρέθηκαν σε πολύ “καυτές” στιγμές στα παρασκήνια της σειράς. Ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, ή καλύτερα χωρίς τον εργαζόμενο της παραγωγής, που έτυχε να βρίσκεται εκεί.
Ο ηθοποιός και παραγωγός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου μιλώντας στο STAR επιβεβαιώνει το περιστατικό, την ώρα που προσπαθεί να βρει το καυτό βίντεο και να δώσει τέλος στο ροζ σκάνδαλο: “Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάναμε μια έρευνα. Προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς δεν είναι δίκαιο ούτε να αφήσω υπονοούμενα για το ποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής στο βίντεο. Πάντως εγώ δεν είμαι”.
Το σήριαλ “Αλλού ξημερωμένοι” προβάλλεται από κυπριακό κανάλι, αλλά τα γυρίσματα γίνονται στην Ελλάδα. Σε στούντιο του Παλαιού Φαλήρου τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ βίντεο. Οι ρόλοι των ηθοποιών και στο σήριαλ πάντως γυρίζουν γύρω από το σεξ. Απ΄ ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους συνεπήρε το σενάριο και είπαν να το κάνουν και πράξη στην προσωπική τους ζωή, χωρίς οι δύο “άτακτοι” ηθοποιοί να γνωρίζουν ότι κάποιος τους τραβούσε βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ