Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Aν ο σύντροφός σου ανήκει σε αυτά τα 3 ζώδια θα σε απατήσει με την καλύτερή σου φίλη

Όχι ότι όλοι οι άλλοι δεν είναι ικανοί, αλλά ειδικά αυτοί οι τρεις τουλάχιστον δεν θα είναι outsider. Να τους προσέχεις λίγο παραπάνω γιατί έχουν άστρο στην απιστία.

Κριός
Ο “νοικοκυραίος” του ζωδιακού κάνει συχνά πυκνά τέτοιες λαδιές γι αυτό να τον προσέχεις. Ενώ κάνει τον αφοσιωμένο μπορεί να σου την κάνει εκεί που δεν το περιμένεις. Και τσουπ, να επιστρέψεις μια μέρα σπίτι ξαφνικά από τη δουλειά επειδή αισθανόσουν λίγη αδιαθεσία και να πέσεις εντελώς ξερή επειδή τον έπιασες στα πράσα με την κολλητή σου στο κρεβάτι.

Δίδυμος
Όπου καλύτερή σου φίλη μπορείς να βάλεις επίσης και την αδερφή σου αφού έναν Δίδυμο δεν τον σταματάει τίποτα όταν θέλει να κατακτήσει. Θα μπορούσε να λέγεται και Δίδυμος ο Πορθητής. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν αυτό το τραγικό συμβάν έχει στη μέση Δίδυμο, τον συγχωρούν όλοι και δεν τρέχει τίποτα. Το γιατί κρύβεται κάπου στο χαμόγελό του.

Υδροχόος
Κάπως πιο μουλωχτή περίπτωση αυτή του Υδροχόου, αλλά ισχύει. Βέβαια εδώ, πρέπει να κουνήσει λίγο το δαχτυλάκι της και η αστρική ύπαρξη απέναντι, δε γίνονται ξεδιάντροπα τα πράγματα όπως στην περίπτωση του Διδύμου. Επομένως το ότι ο Υδροχόος θα σε απατήσει με την καλύτερή σου φίλη, εξαρτάται λίγο περισσότερο από το ζώδιο εκείνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ