Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Μια πολύ κακή βραδιά», λέει το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τη ήττα από τα Γιάννενα με 3-0

Διαβάστε πώς είδε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννενα:

«Μια πολύ κακή βραδιά»
Την «πλήρωσε» από τα ατού του ο ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» όπου ηττήθηκε με 3-0 από τον τοπικό ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΟΚ που ήταν αήττητος εκτός έδρας, δεχόταν γκολ με το… σταγονόμετρο, ενώ παράλληλα σκόραρε κατά… ριπάς, στις δύο τελευταίες εξόδους του πλήρωσε για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με το ακριβότερο τίμημα τις απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών στην άμυνα.

«Δεν μας πήγε τίποτα, ήταν μια πολύ κακή βραδιά» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είδε τους παίκτες του να μπαίνουν ορεξάτοι στο γήπεδο και να απειλούν την αντίπαλη εστία με τονΚλάους Αναστασιάδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Λίλα στο 26’. Το «χτύπημα» ήταν διπλό για τον Δικέφαλο, καθώς στη φάση του γκολ τραυματίστηκε και ο Παναγιώτης Γλύκος, στη θέση του οποίου μπήκε ο Σαρλ Ιτάνζ.

Αντίστοιχη ήταν και η εικόνα του β’ ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστικό αντίκρισμα. Στο 69’ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Αθανασιάδης βρήκε τον Τζανδάρη και ο νεαρός μέσος σέντραρε χαμηλά προς το κέντρο της περιοχής, όμως οΦακούντο Περέιρα δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ετσι, στο 72’ σε μια αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κοροβέσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ιτανζ και σημείωσε το 2-0.

Η κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 80’ και το αδύναμο πλασέ του Αθανασιάδη στο 88’ δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μείνει για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει γκολ. Τον επίλογο και την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα από το 2003 έγραψε ο Μανιάς στις καθυστερήσεις (90’+3), ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως μετά με δύο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης (84΄Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Τζημόπουλος, Ίλιτς (62’Ακόστα), Χαρίσης, Τσάβες (87’ Μανιάς), Ναδάλες.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (31’Ιτάνζ), Κίτσιου (67’Παπαδόπουλος), Σπυρόπουλος, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα (77’ Κουλούρης), Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ