Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΤΕ TV ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ NOVA

Η ΟΤΕ TV δεν χρεώνει έξτρα τα κανάλια hight definition που έχει στο μπουκέτο της σε αντίθεση με τη Nova η οποία υποχρεώνει τον συνδρομητή της να της καταβάλει 5 ολόκληρα ευρώ για να έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσει.
Επομένως, όσοι δεν γουστάρουν ελληνική μπάλα (όπου η Nova υπερτερεί κατά κράτος, αλλά χάνει κατά κράτος από την ΟΤΕ TV στα ξένα πρωταθλήματα) είναι προτιμότερο να στραφούν προς την σαφώς φθηνότερη στα πακέτα της νέα δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ η οποία προσφέρει δωρεάν και τα κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

Bomber

10 σχόλια:

  1. αδερφέ δεν καταλαβαίνω που υπερτερεί κατά κράτος ο οτε τιβι; έβαλα πρόσφατα νόβα γιατί ήθελα να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα, που όσο και αν το βρίζουμε όλοι, φέτος έχει ενδιαφέρον και ανταγωνισμό. στα ξένα πρωταθλήματα που λες, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο πρωτάθλημα από το αγγλικό της premiership, όπου πραγματικά βλέπειςν ματσάρες, μιας και το ισπανικό που παίζει ο οτε τιβι έχει μόνο 2 ομάδες... ρεαλ και μπάρτσα, τους οποίους by the way, θα τους δω τετάρτη βράδυ στο el clasico του κυπέλλου ισπανίας από νόβα. από εκεί και πέρα η μπουντεσλίγκα που έχει ο οτε δεν είναι καλύτερη από το σαμπιονά που έχει η νόβα. οπότε συνολικά δεν βλέπω που υπερτερεί κατά κράτος ο οτε τιβι στα ξένα πρωταθλήματα. για το άλλο όμως που λες, τα 5 ευρώ στα hd κανάλια, μαζί σου ότι πρέπει να το δουν στη νόβα... αν και από όσο ξέρω ο οτε τιβι δεν έχει της προκοπής κανάλια hd για αυτό και δεν τα χρεώνει... διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στο παιχνίδι ΠΑΟ-Πανιώνιος είχαμε χάσει την εικόνα του οτε τιβι για κανα 20λεπτο. το hd μας μάρανε. ας πάρει πρώτα κανα σοβαρο αγώνα και ας βαλει και καμια ταινια και μετα βλεπουμε. μεχρι στιγμης ολο το πακετο του οτε ειναι μεγαλη πατατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ποιον δουλεύετε? Που το ΟΤΕ TV δεν έχει καν κανάλια με cinema και η Nova εχει προχωρήσει σε μεταδόσεις 3d? Μας δουλέυετε? Εγώ λέω πάντως να δω το classico μεθάυριο στη nova και ας δείτε εσείς την οσασούνα στο OTE TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα!Δεν διαφωνώ καλό και το ξένο πρωτάθλημα αλλά τι να το κάνω εάν δεν μπορώ να δω την ομάδα μου? Είναι καλύτερα να δίνω το κάτι τις παραπάνω και να έχω αυτό που μαρέσει και σε καλή ποιότητα παρά να μην έχω τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ρε που μας δουλεύεις κανονικά και θα δεις το classico μεθαύριο, το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πού θα πας να το δεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ΟΤΕ tv ρε παιδιά !! θα ξεχάσω εγώ τότε που τρέχαμε να βρούμε σε ποιο υπολογιστή θα δούμε το κύπελο επειδή ο ΟΤΕ tv κολοβαρούσε? Καλύτερα στην nova και να είμαι σίγουρος ότι θα δώ αγώνα !Χώρια που έχει και πρεμιέρες ταινιών και σειρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι κάπως τα μπερδέψαμε τα πράγματα. Ποιο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ???
    Μεθαύριο η νόβα έχει Ρεαλ-Μπάρτσα για τους 8 του Copa del REI κι εμείς μιλάμε για τους απλήρωτους????? απλά lolol!!!! Καθίστε κ χορτάστε με το κουτόχορτο που σας πουλάει ο ΟΤΕ, όταν εμείς θα βλέπουμε πραγματική μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΕΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η NOVA ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΟΤΕ ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΣΤΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" ΤΗΣ NOVA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά νομίζω ότι το θέμα είναι το κατα πόσο είναι πιο πλουσιο το προγραμμα του ΟΤΕ σε σχέση με αυτό της νόβα. Νομίζω ότι πέρα από μερικά καλά ματσάκια που μπορεί να προκύψουν στο ελληνικό κύπελλο και το ισπανικό πρωτάθλημα ο ΟΤΕ δεν έχει ναεπιδείξει τίποτε άλλο. Η νόβα έχει αγγλικά πρωτάθλημα που αντικειμενικά είναι πολύ ανώτερο από το ισπανικό, που αν εξαιρέσεις τις Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, οι άλλοι είναι... ενώ στην Αγγλία γίνεται χαμός. Εδώ η Αρσεναλ είναι 6 μαζί με τη Νιουκαστλ... Το πρόγραμμα της νόβα είναι δουλεμένο τόσα χρόνια με πολλά σπορ και ταινίες και σειρές κι όχι μόνο μεμονομένους κράχτες όπως το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ας είμαστε ρεαλιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ξέρω πως 2 παιχνίδια ήθελα να δω και αυτά τα μισά τα είδα με διακοπές εξαιτίας του κολοσήματος. δε πα να παρει και ολο το ποδοσφαιρο, αν δεν φτιαξει την εικονα του δεν παει πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ