Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Οι 5 τύποι ύπνου και τι ανησυχεί τους επιστήμονες


Υπάρχουν 5 τύποι, ή φαινότυποι επιστημονικά, ύπνου, σύμφωνα με μελέτη και αν υπάρχουν αλλαγές στις συνήθειες μας όταν κοιμόμαστε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υποβόσκει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν


Από θετικά σχόλια συνοδεύτηκε η ανάρτηση της τενίστριας Τζίνι Μπουσάρντ στο Instagram, η οποία φόρεσε το πράσινο μπικίνι της για να κάνει δουλειές στον κήπο.

H Amazon ετοιμάζει site με χαμηλές τιμές για να ανταγωνιστεί Temu και Shein


Η τεράστια ανάπτυξη που γνωρίζουν Shein και Temu σε όλες τις αγορές του πλανήτη φαίνεται πως έχει… τρομάξει τους μεγάλους της αγοράς. Κάπως έτσι, οι κυρίαρχοι στο κομμάτι των online αγορών όπως η Amazon, ετοιμάζουν τις απαντήσεις τους.

Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη που συνδέεται με λαό – μυστήριο στην συνοικία του «ξενοδοχείου του Θεού»


Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης αρχαιολογικής ανασκαφής στην παλιά γειτονιά Hôtel Dieu (ξενοδοχείο του Θεού) της Ρεν στη βορειοδυτική Γαλλία, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια μιας άλλοτε πολυσύχναστης αρχαίας ρωμαϊκής πόλης.

Το κόλπο με τα νέα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια νερού που έγινε viral στο Tik Tok


Ένα σύντομο κλιπ στο Tik Tok έρχεται να λύσει απορίες για τη λειτουργικότητα που έχουν τα νέα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια, τα οποία δεν αποσπώνται.

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ανέβασε βίντεο που τη δείχνει να κολλάει τα γυμνά οπίσθιά της σε παράθυρο


Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αιφνιδίασε τους 5,6 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, όταν δημοσίευσε ένα προκλητικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Απίστευτο: Σμήνος πεταλούδων πέταξε 4.200 χιλιόμετρα πάνω από τον Ατλαντικό χωρίς διακοπή


Η έκταση των εναέριων ροών των εντόμων που κυκλοφορούν σε όλο τον πλανήτη και ο αντίκτυπός τους στα οικοσυστήματα και τη βιογεωγραφία παραμένουν αινιγματικές λόγω μεθοδολογικών προκλήσεων.

ΕΣΗΕΜ-Θ: Διαπραγμάτευση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας - Ενημερωτική συνέλευση εργαζομένων


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ενημερώνει τους συναδέλφους ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία διαπραγμάτευσης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους ιδιοκτήτες εφημερίδων και διαδικτυακών ΜΜΕ που εκδίδονται και λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη.

Στο TikTok, αλείφονται με φτηνή μπίρα για να μαυρίσουν


Όλοι έχουμε κάνει όχι και τόσο έξυπνα πράγματα, προσπαθώντας να μαυρίσουμε. Έχουμε βάλει λάδι (όχι το ειδικό, με δείκτη προστασίας. Το άλλο), έχουμε περάσει ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο κάνοντας όνειρα για τέλεια επιδερμίδα που θα «φωνάζει» ότι πήγαμε στη θάλασσα, και πάντα καταλήγουμε κατακόκκινοι, κατακαμένοι.

Ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατακτά τον τίτλο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα!


Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Μακάο της Κίνας από τις 23/6 έως τις 3/7. Η εντυπωσιακή απόδοση των αθλητών μας και η αφοσίωσή τους στο άθλημα απέφερε καρπούς, οδηγώντας την ομάδα μας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Απογειώνεται η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων: Πτήσεις από 160 ευρώ προς τα νησιά


Το «Island-hopping» στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έγινε λίγο πιο εύκολο, αναφέρει το Bloomberg σε αφιέρωμά του στην Hoper, την πρώτη αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις.

Μαμά μοιράζεται μια απλή και έξυπνη ιδέα για να μην κλαίει το μωρό στο αυτοκίνητο


Για πολλές οικογένειες το κλάμα και η γκρίνια των μικρών παιδιών αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για ταξίδια με αυτοκίνητο – σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και για σύντομες διαδρομές. Όμως μια Αμερικανίδα, η Jacquie Ciccone, υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της βρήκε το πιο εύκολο αλλά αποτελεσματικό κόλπο.

Πάνω από 200 πυροσβέστες στην Ελλάδα από Βουλγαρία, Μάλτα, Μολδαβία και Ρουμανία


Περισσότεροι από 200 και συγκεκριμένα 240 πυροσβέστες από Βουλγαρία, Μάλτα, Μολδαβία και Ρουμανία θα βρεθούν το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας για να επιχειρήσουν από κοινού με τους Έλληνες συναδέλφους τους, στο πλαίσιο του προγράμματος προεγκατάστασης που υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (EUCPM).

Πολιτιστικό Ημερολόγιο | Ιούλιος 2024


Η διαχειριστική ομάδα του Ημερολογίου της Πολιτιστικής Εταιρείας επιλέγει μεταξύ πολιτιστικών δρώμενων, εικαστικών εκθέσεων, θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων και νέων εκδόσεων, και προτείνει:

Δένδιας στο συνέδριο του Economist: Η Ελλάδα θα έχει τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις της ιστορίας της με την ολοκλήρωση της Ατζέντας 2030


Η Ελλάδα δαπανά πάνω από το 2% του ΑΕΠ της για την Άμυνα και αυτό αποτελεί εισιτήριο για την επιβίωση. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μιλώντας, σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, στο 28th Annual Economist Government Roundtable στο Λαγονήσι.

Euro 2024: Το «χρυσωρυχείο» της UEFA με έσοδα 2,5 δισ. ευρώ!


Το Euro 2024, πάνω και από το Champions League και οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση, είναι το τουρνουά που παράγει τα περισσότερα έσοδα. Ένα πραγματικό... χρυσωρυχείο.

Δημοσιονομική βιωσιμότητα με κοινωνική συμμετοχή


Στις εργασίες της 16ης Ετήσιας Συνάντησης της Ομάδας Εργασίας των στελεχών των Γραφείων Προϋπολογισμού των Κοινοβουλίων και των Ανεξάρτητων Δημοσιονομικών Θεσμών των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ εστιάζει το αφιέρωμα του νέου 78ου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής των Ελλήνων «Επί του... περιστυλίου!».

Nanotexnology 2024


Φουτουριστικό Fashion Show με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας
Σε παγκόσμια πρώτη επίδειξη στο ξενοδοχείο Porto Palace

NANOTEXNOLOGY 2024
( applied nanotechnologies in fashion, healthcare and beauty)

38η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης


Ανανεώνεται ριζικά & φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα πολυθεματικό αστικό φεστιβάλ

- Από την Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, 25/08 έως 01/ 09/2024 στην Ανδρομάχη
- Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Κατερίνης

Διάλεξη: «Μεταλλασσόμενες σχέσεις εθνικών κέντρων και Ελληνικής Διασποράς»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη 
του καθηγητή Αναστασίου Μ. Τάμη με τίτλο
«Μεταλλασσόμενες σχέσεις εθνικών κέντρων και Ελληνικής Διασποράς»
εις μνήμην του μεγάλου Σιατιστινού ευεργέτη 
της Αυστραλιανής Ομογένειας Ζήση Δαρδάλη

Η "Δίκη στο Open" αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν - Πότε επιστρέφει...


Η "Δίκη στο Open" αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν.

H θρυλική «Χριστίνα» του Ωνάση βγαίνει στο... σφυρί: Το τεράστιο ποσό που πωλείται


Η θρυλική μηχανοκίνητη θαλαμηγός Christina O, μήκους 99,1 μέτρων, εισήλθε για πρώτη φορά στην ανοικτή αγορά, εκπροσωπούμενη από τον Tim Morley της Morley Yachts.

Προφυλακιστέος ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ηλικιωμένο πατέρα του


Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του, στο διαμέρισμα όπου ζουν, στην περιοχή της Τούμπας.

Η ανάρτηση - αφιέρωση thw Finos Film για τον Χρήστο Τσαγανέα


Η Finos Film έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου τίμησε τη μνήμη του Χρήστου Τσαγανέα.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/7/24)


Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:

Αντώνης Λουδάρος: Έχω το σύνδρομο του καρχαρία στη θάλασσα


Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησαν σε έξοδό του, οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του στις κάμερες, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως είναι «χειμωνιάτικος τύπος» και αναφέρθηκε και στον μεγάλο φόβο που έχει όταν κολυμπάει στη θάλασσα.

Άγνωστα βακτήρια αποκάλυψαν την πραγματική ιστορία του σπηλαίου του Μαύρου Βράχου στις Σέρρες - Η έρευνα του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ


Νέες πληροφορίες για τη βιολογική και γεωλογική ιστορία της περιοχής του Σιδηροκάστρου Σερρών μαρτυρούν άγνωστα βακτήρια που αναλύθηκαν στο πλαίσιο ερευνών στο σπήλαιο του Μαύρου Βράχου.

ΠΑΟΚ: Μόνο έτσι δίνει τον Κοτάρσκι...


Ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι έκανε μία ανάρτηση στην πλατφόρμα X σχολιάζοντας την υπόθεση της μεταγραφής του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τζένοα.

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Με Θέατρο Σκιών και παιχνίδια για παιδιά συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου»


Με παράσταση από το αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους θέατρο σκιών και με παιχνίδια για παιδιά, με τη συνδρομή έμπειρων ανιματέρ, συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου», το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου.

Ανοιχτό καθημερινά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Θέρμης


Ανοιχτό καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Θέρμη. Ο δήμος Θέρμης και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού ενημερώνουν τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών παιδιών πως για τον μήνα Ιούλιο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα είναι ανοιχτό, Δευτέρα έως Σάββατο,18:30 – 21:30.

Χαλάει ο καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Χαλάει από την Τετάρτη (3/7) ο καιρός. Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια από αύριο το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

47ο Φεστιβάλ Δράμας


2-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
H ΟΠΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ TOY 47ου DISFF

Πιστό στην αρχή του να αναδεικνύει νέα ταλέντα, το DISFF καλωσορίζει στην ομάδα του το Δραμινό γραφίστα Κωνσταντίνο Παυλίδη ο οποίος φιλοτέχνησε τη φετινή οπτική ταυτότητα του 47ου Φεστιβάλ Δράμας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον έξι μήνες στο νοσοκομείο


Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US και η Ματίνα Παγώνη μετέφερε στο «Πρωινό» του ANT1 τα νεότερα για την υγεία του, αποκαλύπτοντας και κάποια νεότερα δεδομένα.

ΡΑΣ: Σχέδιο δράσεων για την ασφάλεια με οδηγό τις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ


Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και ο Εθνικός Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ),  συνδιοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Αρχής με αντικείμενο συζήτησης την υιοθέτηση της επείγουσας σύστασης Ασφαλείας που απηύθυνε πρόσφατα ο  Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ προς τους Σιδηροδρομικούς Φορείς, μετά από τα στοιχεία που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από τον  Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Cities4Her: Ενισχύοντας τη συμμετοχή των γυναικών σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων.


Το Έργο Cities4Her, ένα διαδημοτικό φόρουμ νέων για την ουσιαστική ισότητα των φύλων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στις τοπικές κοινωνίες, ξεκίνησε τις δράσεις του. Το Έργο σχεδιάστηκε με στόχο την ενσωμάτωση της οπτικής του φύλου σε θεσμικό και τοπικό επίπεδο ενώ υποστηρίζει τη πρακτική εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Χάρτας Ισότητας των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.

Ενημερωτικό Σεμινάριο: Φορολογία Μηχανικών – Δήλωση φόρου εισοδήματος Φορολογικού έτους 2023


Το ΤΕΕ/ΤΚΜ και φέτος όπως κάθε χρόνο, για να βοηθήσει τους συναδέλφους μηχανικούς στην συμπλήρωση των φορολογικών τους δηλώσεων αλλά και για την ενημέρωση τους σχετικά με την εισαγωγή των τεκμηρίων στην φορολόγηση των μηχανικών ΕΕ, διοργανώνει ανοιχτό ενημερωτικό σεμινάριο, με θέμα: «Φορολογία Μηχανικών – Δήλωση φόρου εισοδήματος Φορολογικού έτους 2023» την Πέμπτη 04/07/2024 στις 18.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

«Όταν παρέλαβε τα οστά, έλειπε και η βαλβίδα καρδιάς» – Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας που είδε ότι είχαν αφαιρέσει τα χρυσά δόντια της μητέρας της


Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με την κλοπή που φέρεται να σημειώθηκε σε νεκροταφείο της Καλαμάτας. Από τα οστά μιας γυναίκας, σύμφωνα με την κόρη της έλειπαν τα χρυσά δόντια της αλλά και η βαλβίδα που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 5.000 διαρκείας!


Μετά από μία εβδομάδα που βρίσκονται ήδη στον... αέρα, 5.000 διαρκείας έκαναν «φτερά» και ανανεώθηκαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ που είχαν το μαγικό καρτελάκι και την περασμένη σεζόν.

Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελλάδα – 3 πεθαίνουν για κάθε έναν που γεννιέται στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας


Τα φυσικά ισοζυγία (γεννήσεις-θάνατοι) στη χώρα μας έχουν αλλάξει πρόσημο, μετατρεπόμενα για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία μας από θετικά σε αρνητικά, ουσιαστικά μετά το 2010. Η συνεχής αύξηση του πλήθους των ηλικιωμένων έχει προκαλέσει μια αύξηση των θανάτων που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ‘50, ενώ η συνεχής μείωση του αριθμού των παιδιών που αποκτούν τα ζευγάρια προκάλεσε τη μείωση των γεννήσεων μετά το 1980.

45χρονος μάλωσε με οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ και έσπασε το τζάμι


Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-07-2024) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του ΑΤ Λευκού Πύργου, ένας 45χρονος.

Ρομά απειλούσαν γυναίκα ότι θα τη σκοτώσουν γιατί τους «κάρφωνε» στην αστυνομία


Στιγμές φόβου ζει μία οικογένεια από το Αλιβέρι του Βόλου, η οποία αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να αγοράσει σπίτι κοντά σε μεγάλο οικισμό Ρομά. Οι γείτονες της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως ακολουθούν τα έθιμά τους, έκαναν φασαρία με τα γλέντια τους.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στο λιμάνι της Καβάλας


Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου σε όχημα στο λιμάνι της Καβάλας. Εκείνη την ώρα είχε αρχίσει η διαδικασία επιβίβασης στο πλοίο για τη Λήμνο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφίζεται στη Σαντορίνη, φορώντας μόνο την πετσέτα της


Η Βρισηίδα Ανδριώτου υποδέχτηκε τον Ιούλιο στη Σαντορίνη και μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media.

Αναταράξεις σε πτήση της Air Europa: Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών (βίντεο)


Τουλάχιστον 36 άνθρωποι τραυματίστηκαν εχθές Δευτέρα εξαιτίας των σφοδρών αναταράξεων σε πτήση της Air Europa, που ανάγκασαν το Boeing 787-9 Dreamliner να προσγειωθεί εκτάκτως στην πόλη Νατάλ της Βραζιλίας.

Blue Halkidiki 2024: Η καλύτερη ψαριά μας


Aπό τις 29 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, ο περιβαλλοντικός οργανισμός Greek Eco Project κάνει την διαφορά επαναφέροντας το γαλάζιο στις θάλασσες της Χαλκιδικής μας. Με την έμπειρη ομάδα δυτών τoυ, συνεχίζει δυναμικά για τέταρτη χρονιά, για την καλύτερη ψαριά του, με το Blue Halkidiki 2024 να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες για καθαρές θάλασσες και ακτές στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Η κουνιάδα ξάφρισε χιλιάδες ευρώ από τον γαμπρό της


Από την πρώτη στιγμή είχε φανεί ότι η κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ που είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ένας 61χρονος κάτοικος του Τυρνάβου ήταν «δουλειά εκ των έσω». Και πράγματι, αποδείχθηκε ότι η αυτή που είχε βάλει χέρι στα χρήματα ήταν η… αδελφή της συζύγου του!

Ξεκινούν στις 8 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις - Προαιρετικά ανοιχτά καταστήματα την επόμενη Κυριακή


Ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιουλίου.

Από 13,5 λεπτά έως 20,5 λεπτά οι χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας για τον Ιούλιο


Τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπτωση από την έναρξη των ειδικών τιμολογίων στις αρχές του έτους προσφέρει η ΔΕΗ για τον Ιούλιο, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος, στα οποία βρίσκονται οι περισσότεροι καταναλωτές.

Οι 5 πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που δεν δίνουμε και ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή μας, είτε λόγω χρόνου, είτε λόγω ψυχολογίας, αφού η διάθεση μας για διασκέδαση και ξεκούραση υπερτερούν της επιθυμίας για ένα καλό φαγητό.

Φακοί επαφής: Πότε κινδυνεύετε με βακτήρια στο μάτι


Μια μελέτη από το ιατρικό κέντρο NYU Langone έρχεται να αναδείξει μια πιο ακραία και επικίνδυνη επίπτωση για τα μάτια σας, που μπορεί να έχουν οι φακοί επαφής.