Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Formula 1: Νικητής στη Βαρκελώνη ο Φερστάπεν


Αν και δεν εκκίνησε από την 1η θέση ο Μαξ Φερστάπεν πήρε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη νίκη στο γκραν πρι της Formula 1 στη Βαρκελώνη, είδε για 7η φορά φέτος σε 10 αγώνες πρώτος την καρό σημαία και είναι ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν στη 2η θέση, πίσω από τον Νόρις, στην εκκίνηση του αγώνα, στον 3ο γύρο όμως κατάφερε να περάσει μπροστά και από εκεί και πέρα έκανε όλα όσα έπρεπε, με βάση και τη στρατηγική της Red Bull, ώστε να παραμείνει εκεί ως το τέλος. Και τα κατάφερε.

Έτσι, πανηγυρίζοντας την 7η νίκη του σε 10 αγώνες μέχρι στιγμής, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το 4ο συνεχόμενο.
Από εκεί και πέρα, στη 2η θέση τερμάτισε ο Νόρις και στην 3η ο Χάμιλτον, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά φέτος, με τον Ράσελ να παίρνει την 4η και τον Λεκλέρ να ακολουθεί στην 5η, ενώ τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Σάινθ, Πιάστρι, Πέρεζ, Γκασλί και Οκόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ