Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σον Πεν: Δεν είχα χτυπήσει τη Μάντονα με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι


Ο Σον Πεν διέψευσε για ακόμα μια φορά τη φήμη ότι κακοποίησε σωματικά την πρώην σύζυγό του Μαντόνα, επιμένοντας: «Είναι κάποια που αγαπώ».

Κατά τη διάρκεια του ταραχώδους γάμου τους τη δεκαετία του 1980, οι φήμες που οργίαζαν ήθελαν τον Σον Πεν να έχει δέσει σε μια καρέκλα την Μαντόνα και να την έχει χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Τόσο η Μαντόνα όσο και ο Σον αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε ποτέ βίαιος μαζί της, και μάλιστα κατέθεσε υπέρ του σε μια αγωγή.
Ο 63χρονος ηθοποιός ξεκαθάρισε ξανά το θέμα - ενώ παραδέχτηκε πως κατά τη διάρκεια ενός συζυγικού καβγά ήρθαν τα ΜΑΤ στο σπίτι τους. Η Μαντόνα μιλώντας στους New York Times είχε πει ότι κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως ανησυχούσε για τα όπλα που υπήρχαν στο σπίτι, και τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο σπίτι, έσπασαν τα παράθυρα και συνέλαβαν τον Σον Πεν.

«Μια ομάδα ΜΑΤ εισέβαλε στο σπίτι μου», θυμήθηκε ο Σον για να συνεχίσει: «Είπα: "Δεν βγαίνω έξω. Θα τελειώσω το πρωινό μου". Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι έσπασαν παράθυρα σε όλο το σπίτι και μπήκαν μέσα».

Ο Σον και η Μαντόνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1985. Ο έγγαμος βίος τους ήταν επεισοδιακός και μόλις το 1987 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τα ξαναβρήκαν αλλά στη συνέχεια χώρισαν οριστικά το 1989.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ