Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Προσφορά πασχαλινών τσουρεκιών και ευχών στους εργαζόμενους από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου


Ένα πασχαλινό τσουρέκι συνόδευσε τις πασχαλινές ευχές του Προέδρου και του ΔΣ του Ιδρύματος Παπαγεωργίου προς όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Τα εκλεκτά παραδοσιακά τσουρέκια διανεμήθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου στο προσωπικό, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του Ιδρύματος Παπαγεωργίου στους περίπου 2.050 εργαζόμενους.

Η πρωτοβουλία αποτέλεσε άλλη μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης και ένα θερμό “ευχαριστώ” για την αδιάλειπτη προσφορά των εργαζομένων κάθε ειδικότητας στην περίοδο της πανδημίας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για τη δωρεά, καθώς και για τη συνεχή στήριξή του στο Νοσοκομείο στην εικοσαετή και πλέον πορεία του. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτης, «η συνεχής στήριξη του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, με κάθε τρόπο, μας ενδυναμώνει και δίνει κουράγιο στο προσωπικό αλλά και στη Διοίκηση για να συνεχίσουμε το έργο μας σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση».Καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη!

Με εκτίμηση,Μαρία Λίτου
Δημοσιογράφος
Γρ. Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων | Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ