Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ βγάζει τα «όπλα» της


Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Η Ανέτ, βλέποντας πως ο Δούκας συνεχίζει τις ύπουλες κινήσεις του απέναντι στον Μιλτιάδη, αποφασίζει να βάλει φρένο στα σχέδιά του και τον εκβιάζει πως θα ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Θέμελη.

Η απόφαση του Μιλτιάδη, στις Άγριες Μέλισσες, να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα για όλους. Η εμμονή του να εκδικηθεί τον Δούκα θα του φέρει μεγάλα προβλήματα, καθώς ο αδελφός του είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από εκείνον με τη βοήθεια του Μελέτη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται.

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει κι εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η Ανέτ ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευρό του έχει ακόμα μια φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπακούει σε όλες τις εντολές του.

Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου.

Από την άλλη, τη στεναχωρεί και η στάση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ