Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πρώην μοντέλο που κατηγόρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ


To πρώην μοντέλο που είναι στα δικαστήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας το 2009, διεκδικεί αποζημίωση 65 εκατ. ευρώ για τον «πόνο και τα βάσανα» που της προκάλεσε.

Η 37χρονη Kathryn Mayorga διεκδικεί 20 εκατ. ευρώ για όσα υπέφερε στα χέρια του ποδοσφαιρικού αστέρα, άλλα 20 εκατ. για τα «βάσανα του μέλλοντος» και άλλα τόσα για την τιμωρία του Ρονάλντο.

Αυτά ισχυρίζεται το πρώην μοντέλο στα δικαστικά έγγραφα που κατάφερε να εξασφαλίσει η εφημερίδα The Mirror.
Ο πορτογάλος παίκτης αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποδεικνύοντας με νόημα πως δεν του έχουν ασκηθεί ποτέ διώξεις.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, κατά τους ισχυρισμούς της ενάγουσας πάντα, στο Λας Βέγκας το 2009, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Οι δικηγόροι της Mayorga έχουν καλέσει ως μάρτυρες κατηγορίας αρκετούς γνωστούς, μεταξύ αυτών και η βρετανή τηλεοπτική σταρ του Big Brother, Jasmine Lennard, η οποία ισχυρίζεται πως διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Ρονάλντο το 2008.Ο εισαγγελέας του Λας Βέγκας δεν άσκησε ποτέ δίωξη κατά του πορτογάλου άσου, καθώς τέτοιες κατηγορίες «δεν μπορούν να αποδειχθούν πέραν λογικής αμφιβολίας».

Το 2010 οι δύο πλευρές ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και η Mayorga απέσπασε το ποσό των 310.000 ευρώ.

Τρία χρόνια αργότερα όμως, η Mayorga επανήλθε και κατέθεσε νέα μήνυση. Ο Ρονάλντο απάντησε το 2018: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα φριχτό έγκλημα που έρχεται σε αντίθεση με ό,τι είμαι και πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ