Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Goldman Sachs: «Πουλήστε την Apple»!

Οι αναλυτές της τράπεζας επιμένουν ότι η αγορά διαβάζει λάθος τις προοπτικές της εμβληματικής εταιρείας

Οι επενδυτές βλέπουν την Apple με λάθος τρόπο και η εταιρεία που ίδρυσε ο Στιβ Τζομπς θα χάσει το ένα τρίτο της χρηματιστηριακής της αξίας μέσα στους επόμενους μήνες, λέει η Goldman Sachs σε σημείωμα προς τους πελάτες της.

Η τράπεζα υπήρξε μία από τις πιο απαισιόδοξες στη Wall Street σχετικά με τις προοπτικές του τεχνολογικού γίγαντα και επανέλαβε την σύσταση για πώληση της μετοχής σήμερα.

Η Goldman είπε ότι δεν πιστεύει ότι τα τμήματα της επιχείρησης που δεν ανήκουν στο iPhone θα αποκτήσουν τη δυναμική που χρειάζεται προκειμένου να κάνουν την Apple και πάλι μια εταιρεία με εντυπωασιακή ανάπτυξη.

Η δυναμική των εσόδων και των κερδών της δεν είναι δικαιολογούν τη σημερινή τιμή της μετοχής, αναφέρει ο αναλυτής Ροντ Χολ, ειδικά αν συγκριθεί με τα στοιχεία άλλων εταιρειών τεχνολογίας όπως η Amazon και η Microsoft.

Η ανάλυση επιδείνωσε το γενικότερο αρνητικό κλίμα στον κλάδο τεχνολογίας στη Wall Street σήμερα, και η μετοχή της Apple υποχωρεί 5,7 δολάρια μισή ώρα μετά το άνοιγμα της αγοράςμ, μια υποχώρηση 4,7% και είναι στα $115,28.



Πηγή: newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ