Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Στην τελική ευθεία το Τρίαθλο στην Ηγουμενίτσα


Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 5ου «il porto triathlon», που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/10) στην Ηγουμενίτσα και διοργανώνουν από κοινού η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Οι συμμετοχές στο φετινό αγώνα, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ειδικά στην δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, εποχή που ζούμε, καθώς 172 αθλητές και αθλήτριες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Από τους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν τα ονόματα των Χρήστου Γαρέφη (παγκόσμιος πρωταθλητής), Παναγιώτη Πολύζου, Παναγιώτη Σιούτα (περσινοί νικητές και πανελληνιονίκες), καθώς και των Δημήτρη Λέκου, Χρήστου Γείτονα, Γιάννη Γιαταγάνα, Αλέξανδρου Αργύρη, Μάνου Μοίρα, Στεφανίας Πολυχρονίδου και του παγκόσμιου πρωταθλητή διαχρονικών αθλητών Νίκου Ριτσώνη.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 08.30 με το sprint (750 μ. κολύμβηση, 20 χλμ ποδήλατο, 5 χλμ τρέξιμο) και θα ολοκληρωθεί με την κατηγορία opympic (1.500 μ. κολύμπι, 40 χλμ ποδήλατο, 10 χλμ τρέξιμο). Στις 12.30 θα γίνουν οι απονομές των νικητών.

Αισιόδοξος για την επιτυχία των αγώνων είναι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Καραγιάννης. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την μεγάλη συμμετοχή. Έχουμε την εμπειρία των προηγούμενων ετών και πιστεύω ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Αναμφίβολα, θα ευχαριστηθούν και οι συμμετέχοντες, αφού μέσα στην περίοδο δεν είχαν μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε και όλους όσους στέκονται στο πλευρό μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ