Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τρεις έξυπνες λύσεις για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι


Αν ψάχνετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς σας χώρους στο σπίτι, και μάλιστα με αντικείμενα που βρίσκονται στην κουζίνα σας, παρακάτω θα βρείτε τρεις. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε όταν η λύση βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας. Αρκεί να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και η καθημερινότητά σας θα γίνει πολύ ευκολότερη.

Γυάλινα βάζα
Καθαρίστε και επαναχρησιμοποιήστε τα γυάλινα βάζα τροφίμων, ως αποθηκευτικούς χώρους στην κουζίνα σας. Τοποθετήστε σε αυτά αποξηραμένα προϊόντα, αλεύρι ή ζάχαρη, και αφήστε τα ως διακοσμητικά στον πάγκο της κουζίνας σας ή αν έχετε έλλειψη σε επιφάνειες αποθηκεύστε τα σε ένα ντουλάπι.

Παλιά ταψιά ή φόρμες
Τα μικρά παλιά ταψιά σας ή οι παραλληλόγραμμες φόρμες που χρησιμοποιούστατε για κέικ μπορούν να χρσιμοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι. Τι μπορείτε να βάλετε μέσα σε αυτά; Από μαχαίρια και κουζινικά είδη (κουτάλες, σουρωτήρια κ.α.), μέχρι πινέλα ή μανταλάκια!

Κεραμικά είδη
Μια άλλη περίπτωση κατά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα της κουζίνας για αποθήκευση είναι παλιές κούπες ή ποτήρια. Βγάλτε τις κούπες από το πίσω μέρος του ντουλαπιού σας, λοιπόν, και δώστε τους νέο σκοπό τοποθετώντας μέσα σε αυτές μαχαιροπίρουνα ή καλαμάκια, ακόμη και καλλυντικά όπως πινέλα ή μολύβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ