Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler Alert: Κλείνουν τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο


 Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, o Μιλτιάδης, ο χαρακτήρας που ερμηνεύει υποδειγματικά ο Γιώργος Γάλλος, θα έχει να αντιμετωπίσει απρόσμενες ανατροπές σύμφωνα με το σενάριο.
Η δίψα του Μιλτιάδη να εκδικηθεί τον Δούκα για τον θάνατο του Γιάννου τον οδήγησε σε μια σειρά από λάθη. Ο ίδιος πυροβολεί τον Δούκα, όμως, ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και θυσιάζεται για να τον σώσει. Ωστόσο, οι τύψεις του Μιλτιάδη πώς τραυμάτισε σοβαρά τον ίδιο του τον ανιψιό τον κάνουν να λυγίσει.
Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, αλλά η κατάστασή του είναι άσχημη. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο μετά από ένα ξέσπασμα που έχει, να κάνει κακό στον εαυτό του.
Ο Λάμπρος και η Βιολέτα προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δώσουν δύναμη και τον στηρίζουν. Ωστόσο, εκείνος κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται όλο και περισσότερο σε άσχημες σκέψεις και το μυαλό του παίζει περίεργα παιχνίδια.
Μάλιστα, η Βιολέτα τον επισκέπτεται στην κλινική όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του. Η γυναίκα απελπίζεται καθώς ο Μιλτιάδης μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Συνειδητοποιεί πώς ο αγαπημένος της αρχίζει να χάνει τα λογικά του και μαζί με τον Λάμπρο θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μάλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη.
Ανησυχούν πώς ίσως φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα χειρότερο κακό στον εαυτό του και παίρνουν την απόφαση να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα εκτίσει την ποινή του.
Η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις αλλά ελπίζει πώς ο Μιλτιάδης θα γίνει καλά και θα επιστρέψει κοντά τους σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ