Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Έφαγε σε ψώνια τα λεφτά από τον έρανο για τις οικογένειες των θυμάτων τριπλής δολοφονίας


 Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε μια τραγωδία για να βάλει πολλά λεφτά στο χέρι, με τα οποία έκανε αγορές χιλιάδων δολαρίων για την ίδια.

Τα λεφτά προορίζονταν μάλιστα για τις οικογένειες μιας φριχτής τριπλής δολοφονίας που έγινε τον Ιούλιο.

Η 32χρονη Amanda Brown συνελήφθη στις 20 Σεπτεμβρίου και κατηγορείται τώρα ότι έφαγε 12.000 δολάρια από μια σελίδα που είχε στηθεί στην πλατφόρμα GoFundMe για να βοηθηθούν οικονομικά οι οικογένειες των τριών φίλων που δολοφονήθηκαν στις 17 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ταξιδιού για ψάρεμα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Polk County, «τη βλέπουμε παντού στη χώρα να ξοδεύει λεφτά. Είναι σε ένα Walmart, είναι σε διάφορα ATM. Πήγε ακόμα και πλήρωσε έναν λογαριασμό νερού αξίας 1.300 δολαρίων».

Ο σερίφης είπε ακόμα ότι η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα. Είχε στήσει μόνη της τη σελίδα για τον έρανο, χωρίς να το γνωρίζουν οι οικογένειες! Και όταν το έμαθαν εκείνες, επικοινώνησαν με την αστυνομία.

«Χρησιμοποίησε το όνομά μου, χρησιμοποίησε την εικόνα του γιου μου για να μαζέψει λεφτά που όλοι αυτοί οι άνθρωποι πίστεψαν πως τα έδιναν στην οικογένειά μου», δήλωσε η Dottie Payton, μητέρα ενός από τα θύματα (Brandon Rollins), στον τοπικό σταθμό WFLA.

«Ποταπή» χαρακτήρισε την πράξη της ο σερίφης, να φτιάξει μια ολόκληρη εκστρατεία εράνου για θύματα δολοφονίας μόνο και μόνο για να αρπάξει τα λεφτά.

Ο 27χρονος Brandon Rollins, ο 23χρονος Damion Tillman και ο 30χρονος Keven Springfield σφαγιάστηκαν σε λίμνη της Φλόριντα και πλέον τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για το ανατριχιαστικό τριπλό φονικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ