Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Spielwarenmesse® Dialogue»

Ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Spielwarenmesse® Dialogue» πρόκειται να πραγματοποιηθεί εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Παιχνιδιού Νυρεμβέργης, που θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 στη Νυρεμβέργη, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Ο ψηφιακός αυτός διάλογος έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στις 11:00 π.μ., μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου παιχνιδιών από την Πολωνία, την Τουρκία και την Τσεχία.

Στο πλαίσιο της e-εκδήλωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες της σχετικής αγοράς και Highlights, ενώ θα υπάρξει ειδική ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα Frédérique Tutt, Global Industry Analyst – Toys, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Ernst Kick, Chief Executive Officer Spielwarenmesse eG, Christian Ulrich, Director Marketing Spielwarenmesse eG και Florian Hess, Director Fair Management Spielwarenmesse eG.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για περισσότερες πληροφορίες να επισκέπτεται την ειδική ιστοσελίδα https://www.spielwarenmesse.de/dialogue/greece/language/1/ και για δηλώσεις συμμετοχής την ιστοσελίδα: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/spielwarenmesser-dialogue-2021-dilosi-symmetochis. Ο σύνδεσμος για την εκδήλωση θα αποσταλεί μετά τη δήλωση συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ