Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Λιονέλ Μέσι: Το εξωπραγματικό συμβόλαιο που του προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι

Πραγματικά ασύλληπτο είναι το συμβόλαιο που προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι όπως αναφέρει η καταλανική Sport.
Χωρίς υπερβολή χρυσώνουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ένα ποσό που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και στους πολίτες και μετά για άλλα δύο χρόνια στο αμερικανικό MLS με την φανέλα της New York FC.

Οι πάγιες ετήσιες απολαβές του Μέσι θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις Η.Π.Α. ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ (loyalty bonus) άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με πολλές και διαφορετικές πηγές, ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αποζημίωση που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει την έγκρισή της σε αυτή την κολοσσιαία μεταγραφή.

Αν δεν καταλάβατε το συνολικό νούμερο, μιλάμε για 750 εκατομμύρια ευρώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ