Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Τα πιο συχνά ψέματα που μπορείτε να ακούσετε από μια γυναίκα

Ως γυναίκες ας είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας και να παραδεχτούμε ότι που και που λέμε και κανένα ψεματάκι. Τις περισσότερες φορές για να αποφευχθεί μια σύγκρουση. Ωστόσο, το ψέμα μέσα στη σχέση, μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο συχνά ψέματα που μπορεί να πει μια γυναίκα.

«Μα φυσικά και μου αρέσει η οικογένειά σου»
Η κακιά σχέση με τα πεθερικά είναι μύθος ή αλήθεια; Στις μέρες μας πάντως η «έχθρα» ανάμεσα σε νύφες και πεθερές είναι περιορισμένη. Ωστόσο, ακόμη και οι γυναίκες που δεν τα πάνε πολύ καλά με τα πεθερικά τους, δύσκολα θα το παραδεχτούν. Είναι άκομψο να το ξεστομίσεις ακόμη και στον σύντροφό σου. Πώς μπορείς να πεις σε κάποιον ότι δεν σου αρέσει η οικογένειά του, πόσο μάλλον οι γονείς του;! Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές γυναίκες κρατούν αυτή την αντιπάθεια μόνο για τον εαυτό τους, ή τουλάχιστον αργούν να την εκδηλώσουν!

«Δεν ζηλεύω»
Οι γυναίκες λόγω εγωισμού προσποιούμαστε ότι δεν μας ενοχλεί αν για παράδειγμα ο καλός μας έχει αναπτύξει φιλίες με γυναίκες από το εργασιακό του περιβάλλον ή αν τον δούμε να ξεφυλλίζει ένα περιοδικό, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Λέμε ψέματα για να μην φανούμε ξενέρωτες, προσκολλημένες, ζηλιάρες και ανασφαλείς. Συνήθως αυτό πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα!

«Ήταν απίθανα!»
Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουμε πει ψεματάκια στην κρεβατοκάμαρα είτε για τις εμπειρίες, είτε για τον οργασμό ή ότι «το μέγεθος δεν μετράει». Είναι επίσης αρκετά κοινό για τις γυναίκες να προσποιούμαστε ότι ο εκάστοτε σύντροφος μας είναι ο καλύτερος απ’ όλους.

«Τίποτα, όλα καλά»
Όταν σας ρωτάει τι συμβαίνει, η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό είναι «Τίποτα, όλα μια χαρά». Φαίνεται όμως ότι η συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματος δεν συμβαδίζει με την απάντηση. Στο κάτω κάτω όμως γιατί θα πρέπει όλα να τα έχει «στο πιάτο». Ας ανακαλύψει και κάτι μόνος του!

«Είμαι σχεδόν έτοιμη!»
Είτε πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, είτε σε πάρτι, θέλουμε να είμαστε απαστράπτουσες. Δεν φταίμε εμείς που χρειαζόμαστε χρόνο για να απλώσουμε το make – up, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να βρούμε τι ρούχα θα φορέσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα.

«Έχω πονοκέφαλο»
Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ύπνος. Αγαπάμε τον σύντροφό μας αλλά δεν έχουμε πάντα ερωτική διάθεση. Επειδή όμως χρειάζεται μια δικαιολογία, τι να κάνουμε; Προσποιούμαστε τις κουρασμένες ή λέμε ότι έχουμε πονοκέφαλο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι πάντα πιάνει!

«Πλάκα έκανα»
Αφού έχουμε πει κάτι κακό και άκομψο και ενώ προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε, το ρίχνουμε στην πλάκα και λέμε ότι ήταν απλά ένα αστείο. Ακόμη κι αν όντως κάναμε πλάκα, το σχόλιο εξακολουθεί να είναι κακό. Αν ξέρετε ότι ο καλός σας δεν τα πάει καλά με την κριτική, κρατήστε τα αστεία για τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ