Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δεν θα λάβουν πρόσκληση να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι δεν πρόκειται να παραστούν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην ομιλία που θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Helexpo Forum που θα υποκαταστήσει φέτος τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία αναβλήθηκε προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

Οι σχετικές προσκλήσεις αναμένεται να σταλούν στους ενδιαφερόμενους υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς εντός των επόμενων ημερών και όπως μαθαίνουμε θα είναι ελάχιστες όπως πολύ λίγες θα είναι και αυτές που θα σταλούν στους υπόλοιπους παριστάμενους που θα είναι ως επί τω πλείστον εκπρόσωποι της αγοράς και των φορέων της Θεσσαλονίκης. «Ούτε τα μισά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θα ανέβουν στη συμπρωτεύουσα» όπως μας τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Εννοείται πως η ίδια προτροπή, να μην ανέβουν στη νύμφη του Θερμαϊκού, έχει δοθεί φέτος και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα επιτραπεί να παρίστανται μονάχα όσοι εκλέγονται στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ