Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βασίλης Καλλίδης έβαλε τέλος στην συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό»

Ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα συνεργαστεί με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του Ant1 τη νέα σεζόν, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στους θαυμαστές του.

Ο μάγειρας, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open και εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

«Με την Φαίη έκλεισε ο κύκλος και τα συζητήσαμε όλα. Δεν το έμαθε στην τελευταία εκπομπή, είμαι πάρα πολύ τυπικός σε αυτά και προσέχω. Είχαμε πει ότι θέλω να φύγω γιατί κουράστηκα. Έχω τρία μαγαζιά, ανοίγω ένα e-shop, γράφω βιβλία και κάνω πολλά πράγματα μαζί. Εμένα ένα project πριν τελειώσει το ‘χω βαρεθεί κι έχω ξεκινήσει κάποιο άλλο. Έφυγα, λοιπόν, από τη Φαίη γιατί πνιγόμουν. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει πλέον» ανέφερε ο Βασίλης Καλλίδης.

Αναφερόμενος στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο μάγειρας τόνισε: «Μίλησα με όλους εκτός από ένα κανάλι. Όλοι με καλοδέχτηκαν και μου έκαναν καλές προσφορές. Σε όλους είπα ότι δεν θέλω να κάνω πρωινό. Θέλω να κάνω την ταξιδιωτική εκπομπή που ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο. Όλοι μου είπαν ειλικρινά ναι, αλλά δυστυχώς με ένα κανάλι που έχουμε σχεδόν συμφωνήσει, δεν υπογράψαμε επειδή δεν μπορεί να γίνει το project. Είναι τα πάντα κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ