Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Πήρε δίπλωμα ύστερα από 17 προσπάθειες σε 12 χρόνια!

Πέρασε τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης με τη 17η προσπάθεια σε 12 χρόνια. Φυσικά βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω από τον Emilien στην ταινία Taxi 2 που απέτυχε 27 φορές, διαλύοντας μπόλικες βιτρίνες με το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο. Βέβαια, αυτό ήταν ένα σενάριο μιας ταινίας, αλλά η Αγγλίδα φίλη μας βάλθηκε να το επαναλάβει στην πραγματική ζωή.

Η σελίδα της ιντερνετικής DailyMail αναφέρει για το απίστευτο ταξίδι της 31χρονης Platinum Williams από το Watford στο Hertfordshire, παντρεμένης και μητέρας δύο παιδιών: 
Όλα ξεκίνησαν το 2008 ύστερα από 100 ώρες μαθημάτων πίσω από το τιμόνι. Η Platinum Williams τότε απέτυχε στην πρώτη προσπάθειά της στις εξετάσεις για την άδεια οδήγηση και συνέχισε να βιώνει αυτήν την οδυνηρή αποτυχία σε πολλές ακόμα περιπτώσεις. Η αλλαγή δασκάλων και η επικέντρωσή της στις πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας δεν άλλαξε τα δεδομένα.Το 2020 αποδείχτηκε τελικά το έτος της λύτρωσης για την Platinum Williams. Η Βρετανίδα φίλη μας αναφέρει ότι η περίοδος του κορονοϊού ήταν ευνοϊκή για πιο πειθαρχημένη εκπαίδευση και εντατικές προπονήσεις. Επομένως, ύστερα από 17 προσπάθειες και 12 χρόνια, τα πάντα επανέρχονται στην… κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ