Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Αθηνών λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, έως και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Αθηνών, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ημαθία και την Πιερία.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 19:30 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης της εθνικής οδού Θεσσαλονίκη-Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Αθηνών, με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα: στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ