Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Το Sithonia Mini Marathon – Run For Nektarios αλλάζει

Υπάρχουν γιορτές και αθλητικά γεγονότα που λόγω της υγειονομικής κατάστασης που βιώνουμε μπορούν να μπουν σε παύση. Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις οι οποίες είναι αδύνατον να περιμένουν. Μια από αυτές είναι το Sithonia Mini Marathon – Run For Nektarios, του δρομικού φιλανθρωπικού αγώνα που έχει ως αποστολή την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού του μικρού Νεκτάριου Ψηλογιάννη, ο οποίος πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης.

Με έμπνευση την μεταφορά του μηνύματος του αθλητισμού που αποτελεί την ουσία όλων των Μαραθωνίων, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε το «RunForNektarios» να πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, χωρίς ανοιχτή συμμετοχή αθλητών και χωρίς κοινό για την προστασία όλων. Το μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης του Νεκτάριου αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του Sithonia Mini Marathon- Run For Nektarios, οι οποίοι όχι μόνο δεν αποσύρουν τις χορηγίες τους αλλά τις ενισχύουν έτσι ώστε ο Νεκτάριος να βρει άμεση πρόσβαση στον απαραίτητο εξοπλισμό και τις θεραπείες του.

Μεγάλος Χορηγός: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Χορηγοί: Fix Άνευ, Mediterranean Cosmos, Αθανάσιος Χαβαδέλος ΑΕ, Μέλι Σίθων, Skies Aviation Academy

Υποστηρικτές: Δήμος Σιθωνίας, Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, Blackmile, Reebok, Lovely Handmade

Έτσι, λοιπόν, στις εκκινήσεις των διαδρομών (20 χλμ & 5 χλμ) θα συμμετέχουν 2 δρομείς ανά αγώνα και η λήξη του Sithonia Mini Marathon θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική προβλήτα του Νέου Μαρμαρά.

· Ο αγώνας θα μεταδοθεί livestreaming, στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 9:00 π.μ.

· Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να επιστραφεί η εγγραφή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail: sithoniaminimarathon@gmail.com

Το SITHONIA MINI MARATHON – RUN FOR NEKTARIOS αλλάΖΕΙ και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ