Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός με τις δύο μαμάδες παντρεύτηκε τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάρκους Ραικόνεν

«Βέρα στο δεξί» έβαλε το Σάββατο η νεαρή πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, η οποία ένωσε τη ζωή της με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της, Μάρκους Ράικονεν.
Ο γάμος τελέστηκε στην πρωθυπουργική κατοικία Kesäranta στο Ελσίνκι και καλεσμένοι ήταν μόνο 40 άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός και ο σύντροφός της είναι μαζί από την ηλικία των 18 ετών και, ήδη, έχουν αποκτήσει μία κόρη δυόμιση ετών, την Έμμα Αμαλία. Η Σάνα Μάριν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία με τον σύζυγό της από τον γάμο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Χθες είπαμε ο ένας στον άλλον το "Ναι". Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που θα μοιραστώ τη ζωή μου με τον άντρα που αγαπώ. Έχουμε δει και έχουμε περάσει πολλά μαζί, έχουμε μοιραστεί χαρές και λύπες και υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον στα άσχημα και στην καταιγίδα. Ζήσαμε μαζί τη νεότητά μας, μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε με την αγαπημένη μας κόρη. Από όλους τους ανθρώπους εσύ είσαι ο κατάλληλος για μένα. Σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μου».


Η Σάνα Μάριν, που από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, μετά την εκλογή της ως νέα επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, που ηγούνται του πεντακομματικού κυβερνητικού συνασπισμού, ήταν γοητευτική στο γάμο της με λευκό μάξι αιθέριο νυφικό και μακρύ πέπλο. Η ευτυχισμένη νύφη κρατούσε ανθοδέσμη με λευκές παιώνιες.

Ο Μάρκους Ράικονεν, πρώην ποδοσφαιριστής, ήταν κομψός με μαύρο σμόκιν και μια λευκή παιώνια στο πέτο. Η 34χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας ήταν η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας της, τίτλο που έχασε λίγους μήνες αργότερα, όταν καγκελάριος στην Αυστρία εξελέγη ο Σεμπάστιαν Κουρτς, που θα γίνει 34 ετών στις 27 Αυγούστου.

Σε συνέντευξή της το 2015 η Φινλανδή πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως ως παιδί αισθανόταν «αόρατη», επειδή της ήταν δύσκολο να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της. Η Σάνα Μάριν μεγάλωσε με δύο μαμάδες, δηλαδή με την μητέρα της και την σύντροφό της και όπως είχε παραδεχθεί η οικογένειά της «δεν αναγνωριζόταν ως κανονική οικογένεια και ίση με τις άλλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ