Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΠΑΟΚ: Ποιους επέλεξε ο Φερέιρα για Πήλιο

Για το Πήλιο θα αναχωρήσει αύριο ο ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με φόντο τους ευρωπαϊκούς αγώνες, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή του Δικεφάλου.

Στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκεται ο Στοχ που είναι σε καραντίνα, ο Μίσιτς που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, ενώ ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η δουλειά το πρωί της Δευτέρας ήταν διπλή για τους παίκτες. Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ για προπόνηση και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ.

Οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Την Τρίτη (04.08) ο Δικέφαλος αναχωρεί για Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ρέι , Μελίσσας, Μιχάι , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο , Μάτος , Γιαννούλης , Βέρνμπλουμ , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Μπαλογιάννης, Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Τζόλης , Ουάρντα, Άκπομ , Σφιντέρσκι , Κούτσιας.


* Ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες, ο Στοχ είναι σε καραντίνα κι ο Μίσιτς ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ