Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Εκκεντρικός κροίσος φόρεσε γυναικείο εσώρουχο για μάσκα και συνελήφθη

Είναι εκκεντρικός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο κροίσος της τεχνολογικής βιομηχανίας John McAfee φόρεσε ένα γυναικείο εσώρουχο για μάσκα σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Νορβηγία, μόνο που οι Αρχές δεν το πήραν και τόσο καλά.

Ο ίδιος περιέγραψε στο Twitter με μια σειρά αναρτήσεων την περιπέτειά του, την οποία επιβεβαίωσε τελικά η σύζυγός του Janice McAfee.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από το αυτοσχέδιο μέσο προστασίας για τον κορονοϊό. «Επιμένω πως είναι το πιο ασφαλές που έχω διαθέσιμο και αρνούμαι να φορέσω οτιδήποτε άλλο, για χάρη της υγείας μου», έγραψε ο ίδιος.
Οι Νορβηγοί ήθελαν όμως να φορέσει εγκεκριμένη μάσκα για τον κορονοϊό, ο 74χρονος πολυεκατομμυριούχος αρνήθηκε σθεναρά και το πράγμα κατέληξε σε σύλληψη, σύμφωνα με την DailyMail.
Μετά τα δικά του πρώτα tweets, η Janice ανέλαβε τελικά τον λογαριασμό του, γράφοντας: «Θα διαχειριστώ εγώ τον λογαριασμό του John μέχρι να αποδράσει (συνήθης μέθοδος), να δωροδοκήσει κάποιον (πολύ γρήγορα – μπορεί να βγει σε λίγες ώρες), να προσλάβει τον κατάλληλο δικηγόρο (θα κάνει μερικές μέρες) ή να γίνει διευθυντής των φυλακών, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον αναγκάσουμε να βγει».

Μετά μοιράστηκε και την εικόνα της μαύρης δαντελωτής μάσκας, γράφοντας: «Η μάσκα εσώρουχό του: δεν ανακυκλώνει το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα, όπως οι κανονικές μάσκες (οι άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα εξαιρούνται από το να φορούν μάσκα γιατί οι μάσκες περιορίζουν την αναπνοή)».

Το ίδιο έκανε μάλιστα και εκείνη, φόρεσε ένα εσώρουχο για μάσκα, οι Αρχές αρνήθηκαν όμως να τη συλλάβουν.

Πέντε ώρες μετά, η Janice ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει στην αίθουσα αναμονής των κρατητηρίων με δυο μπουκάλια σαμπάνιας! Λίγο μετά ήταν και πάλι στο ιδιωτικό της αεροσκάφος με κατεύθυνση το Μόναχο, όπου και διαμένει το ζευγάρι.
«Έλαβα εντολές από τον John μέσω ιδιωτικής σύνδεσης ότι θέλει να πάω σπίτι και να περιμένω την άφιξή του. Οπότε, ευτυχώς, τον ξέρετε, το έχει τακτοποιήσει αυτό, θα ακούσετε νέα του σύντομα».

(Τις φωτογραφίες ανέβασε ο ίδιος ο John McAfee στον λογαριασμό του στο Twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ