Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ο κορωνοϊός «απειλεί» την 85η ΔΕΘ – Τι είπε ο Πέτσας

Τις αμφιβολίες του για την διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης της ΔΕΘ εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για την πραγματοποίηση της 85ης ΔΕΘ, ο Στέλιος Πέτσας, λόγω των εξελίξεων που παρουσιάζει η πανδημία, με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», για το αν θα γίνουν από τον πρωθυπουργό ανακοινώσεις ελαφρύνσεων και άλλων μέτρων για την οικονομία στην 85η ΔΕΘ, ο κ. Πέτσας είπε «κατ΄αρχάς να γίνει η Έκθεση», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει η βεβαιότητα για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσή.

Πρόσθεσε δε πως «είμαστε σε μία φάση που παρατηρούμε όλα τα δεδομένα τα επιδημιολογικά και είμαστε σε θέση να αναπροσαρμόζουμε τη στρατηγική μας. Το θέμα είναι ότι μέσα στις αρχές του Φθινοπώρου ότι και να γίνει θα δείτε το σχέδιο μας, γιατί δεν μπορεί να κατατεθεί το σχέδιο μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς να έχει προηγηθεί εσωτερική διαβούλευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ