Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Απίστευτο: Ο Τζόλης είχε βάλει δυο γκολ στη Μπεσίκτας και σε αγώνα Κ12 που έληξε 3-1! (δείτε το βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Χρήστος Τζόλης… κέρασε χθες την Μπεσίκτας με δυο γκολ ενώ το ίδιο είχε κάνει και σε αναμέτρηση της Κ12 του Δικεφάλου!

Αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο χθεσινό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπεσίκτας, ήταν ο νεαρός Χρήστος Τζόλης που πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε μια ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα.

Την ίδια ώρα όμως, ο νεαρός κατάφερε να ζήσει χθες το απόλυτο «ντεζά βου»! Και αυτό διότι, κατά το παρελθόν, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε σημειώσει επίσης δυο γκολ κόντρα στην Μπεσίκτας σε αγώνα της Κ12, την ώρα που και εκείνος ο αγώνας, είχε λήξει 3-1!

Συγκεκριμένα, το 2014, η Κ12 του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί στο τουρνουά Λουκόιλ στη Βουλγαρία, όπου στον τελικό είχε αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας!

Σε εκείνον τον αγώνα, ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ όπως χθες (σ.σ. 3-1!), με τον Τζόλη να σημειώνει δυο τέρματα για την ομάδα του!

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, σε εκείνο το τουρνουά είχαν βρεθεί οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Γουέσλεϊ Σνάιντερ, με τον Ολλανδό να φωτογραφίζεται με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του repress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ