Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Όλα όσα ετοιμάζουν τα κανάλια για τη νέα σεζόν 10:231 Αυγούστου 2020

Ο Αύγουστος κάνει, σήμερα, την είσοδό του και οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την έναρξη της σεζόν.

Μιας σεζόν που θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από αυτό που συμβαίνει συνήθως, με το χρόνο να τρέχει και τα στελέχη να προσπαθούν να «κλείσουν» τις εκκρεμότητες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, εκτός της μυθοπλασίας που έχει μπει σε «σειρά», είναι τα ριάλιτι σόου, ειδικά τα ολοκαίνουρια πρότζεκτ που το κοινό δεν έχει ξαναδεί στην TV.

Ενα από αυτά το ««The Bachelor» του ALPHA. Μπορεί το κανάλι μέχρι και πέρσι να απέφευγε τα ριάλιτι σόου, ετοιμάζεται όμως να μπει στο παιχνίδι με το περιβόητο φορμάτ το πρώτο μισό της σεζόν. Θεωρείται από τους μετρ του είδους ως ο βασιλιάς των ριάλιτι αγάπης και έρχεται από την Αμερική, όπου έκανε πρεμιέρα στο δίκτυο ABC, τον Μάρτιο του 2002. Το story θέλει έναν τυχερό άντρα να περιμένει όσες γυναίκες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του.

Ο ΣΚΑΪ επενδύει, τη νέα σεζόν, σε δύο καινούργια πρότζεκτ, στο «Makeover» και στο «Masked Singer». Το πρώτο στο εξωτερικό καθηλώνει το κοινό, ειδικά τις γυναίκες, αφού στο μικροσκόπιο μπαίνουν παίκτριες που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους και να αφεθούν στα χέρια των ειδικών. Το ίδιο ακριβώς ευελπιστεί να συμβεί και ο σταθμός του Φαλήρου, που όπως όλα δείχνουν θα ρίξει το εν λόγω πρότζεκτ στη σκληρή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το δεύτερο είναι ένα φορμάτ το οποίο συζητιέται ιδιαίτερα από πέρσι, καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει τα δικαιώματα. Οπως φαίνεται, ήρθε η στιγμή να προβληθεί και τα στελέχη το έχουν ψηλά στη λίστα. Οι κανονισμοί θέλουν τραγουδιστές να ερμηνεύουν τραγούδια «μεταμφιεσμένοι» και στο εξωτερικό θεωρείται ιδιαιτέρως επιτυχημένο. Για την παρουσίαση είχε ακουστεί το όνομα του Σάκη Ρουβά, ενώ για την κριτική επιτροπή εκείνα των Νίκου Μουτσινά, Χάρη Βαρθακούρη, Ελένης Φουρέιρα και Τάμτα.

Στην αρένα των ριάλιτι θα ριχτεί και το MEGA, με το «Gogglebox». Το εν λόγω πρότζεκτ έρχεται από τη Βρετανία και εστιάζει σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οικογένειες, φίλους, που σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν αφήνοντας την κάμερα να μπει στα σπίτια τους. Μία νέα και ιδιαίτερη, όμως, άφιξη είναι και το «Μία Στιγμή, Μία Ζωή» του ΑΝΤ1. Ενα docu-reality φορμάτ, μέσα από το οποίο οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους, με αφορμή μία φωτογραφία και την αναπαράστασή της από την ομάδα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ