Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Δεν αλλάζει κάτι στην απόκτηση Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ παρά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα αναφέρονται στο θέμα της μεταγραφής Γιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ. Πριν από δέκα ημέρες στην ιβηρική χώρα είχαν αναφερθεί εκ νέου στο συγκεκριμένο θέμα. Την Τρίτη (31/03) η εφημερίδα A' Bola επιστρέφει με ένα ακόμη δημοσίευμα.

Στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ», υποθέτοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες από τον «Δικέφαλο» του Βορρά δεν έχει γίνει η παραμικρή νέα κουβέντα με τους Πορτογάλους για το θέμα του Κροάτη μέσου. Άλλωστε, έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα έχει υπογράψει σχετικό προσύμφωνο, το οποίο και θα ενεργοποιηθεί με τη λήξη του συμβολαίου δανεισμού στις 30 Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ έχει προθεσμία μέχρι και τα τέλη Μαΐου να ενημερώσει επίσημα για την ενεργοποίηση της ρήτρας απόκτησης που υπάρχει στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ και στη συνέχεια να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα για να αποκτήσει τον Μίσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ