Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Μελέτης

Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο τηλεοπτικός Μελέτης μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά του εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού αλλά και για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και τους συντελεστές της, με τους οποίους - όπως είπε - «είμαστε οικογένεια».

«Έχει αλλάξει η καθημερινότητα για όλους μας, σαφώς μου λείπει η δουλειά μου, όλος ο χώρος που κινούμασταν όλο αυτόν τον καιρό ελεύθεροι αλλά πιστεύω ότι οι μέρες θα περάσουν και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Πρέπει να το δούμε ως μία ωραία περίοδο και όχι να βάζουμε αρνητικές σκέψεις στο μυαλό μας. Θα περάσει, έχουμε περάσει τόσα αυτή τη δεκαετία, θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Δεν έχω αντιληφθεί ακόμα τον απόηχο αυτού του αόρατου εχθρού. Όταν θα περάσει, τότε θα καταλάβουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι εγκλωβισμένος» δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Για την επικοινωνία μεταξύ των συντελεστών της σειράς, ο ταλαντούχος ηθοποιός τόνισε ότι «τα παιδιά που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι για εμάς οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά και μέσω βίντεο... Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν σταματούν να συνομιλούν, ακόμα και από απόσταση».

Ερωτηθείς για το πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς, ο Μελέτης απάντησε: «Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια ενημέρωση όσον αφορά στα γυρίσματα και πότε θα ξεκινήσουν. Φαντάζομαι όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και δοθεί ένα οκ ότι μπορούμε να δουλεύουμε, θα ξεκινήσουμε. Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι ένας χώρος με πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν είμαστε απομονωμένοι κάπου. Οπότε, πρέπει να δοθεί το οκ από κάποιους ανθρώπους που είναι αρμόδιοι γι' αυτό».

Σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη, στην οποία αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο της σειράς, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι και πως μέχρι το 108ο επεισόδιο που έχει διαβάσει είναι όλοι οι ηθοποιοί μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ