Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ρεσιτάλ Λιάνας Κανέλλη: Μου την έχει δώσει να ακούω τον Τσίπρα να λέει «Έχει ο Θεός»! Του κάνεις μήνυση!! -Τι θες μ@λ@κ@...

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, έκανε η Λιάνα Κανέλλη.

«Μου την έχει δώσει στο κεφάλι να ακούω τον Τσίπρα να λέει έχει ο Θεός! Κάνεις μήνυση στον Τσίπρα για συκοφάντηση του Θείου! Εκλαμβάνονται τον πανάγαθο Θεό ως αγαθιάρη. Τον επικαλούνται όποτε γουστάρουν! Δεν είναι θέμα πίστης. Αλλά δεν μπορείς να τον μπαινοβγάζεις απ' το συρταράκι σαν να είναι μέτρο της Λαγκάρντ, δεν μπορώ, πώς να στο πω!», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, ξεσπώντας σε τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για το τι άλλο την ενόχλησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργού, συμπλήρωσε: «Τι με ενόχλησε από τη συνέντευξη; Το ύφος. Βγήκατε έξω! Είναι η αξιοποίηση η καπιταλιστική από αριστερής σκοπιάς. Βγαίνει η Αριστερά και σου λέει τι θες μ@λ@κ@, αφου είναι Πάσχα και έχει λιακάδα! Σκάσε!».

«Αυτό δεν είναι ούτε ήθος, ούτε ύφος, είναι παρέλκυση στη μάχη των εντυπώσεων, είναι αρένα, είναι θέαμα έναντι άρτου, δεν μπορείς να σωθείς πεθαίνοντας», συμπλήρωσε η κ. Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ