Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ρίντλεϊ Σκοτ: Υπάρχουν εξωγήινοι και θα έλθουν…

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο δημιουργός του θρυλικού «Αlien» μιλώντας για το νέο φιλμ «Alien: Covenant» που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν εξωγήινοι και πως μια μέρα θα έρθουν να μας βρουν.

«Πιστεύω σε ανώτερα όντα. Νομίζω ότι είναι σίγουρα πιθανό. Ένας εμπειρογνώμονας της ΝΑSA με τον οποίο μιλούσα, μου είπε:"Έχετε κοιτάξει ποτέ στον ουρανό το βράδυ; Θέλετε να μου πείτε ότι είμαστε μόνο εμείς; Αυτό είναι γελοίο"».

«Οι εμπειρογνώμονες έχουν φτάσει σε εναν αριθμό αφότου αξιολόγησαν τι υπάρχει εκεί. Λένε ότι υπάρχουν από 100 έως 200 οντότητες που θα μπορούσαν να έχουν μια παρόμοια εξέλιξη με μας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

«Έτσι, αν δείτε ένα μεγάλο πράγμα στον ουρανό, τρέξτε...», αστειεύτηκε και κατέληξε: «Επειδή είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς και αν είσαι αρκετά ανόητος να τους προκαλέσεις, θα σε βγάλουν από τη μέση μέσα σε τρία δευτερόλεπτα».Ο 79χρονος βρετανός σκηνοθέτης, δημιουργός του Alien και του Blade Runner,  δήλωσε ότι ποτέ δεν κουράστηκε να τρομάζει τους ανθρώπους με τα φιλμ του.

«Όταν έκανα το πρώτο Αlien, έπρεπε να αποκτήσω μια αίσθηση ευθύνης γιατί η αντίδραση στη σκηνή της κουζίνας με τον John Hurt ήταν πέρα από οτιδήποτε περίμενα - και δεν ήταν καλό», είπε. «Αλλά η ταινία ήταν πολύ επιτυχημένη επειδή οι άνθρωποι είναι διεστραμμένοι», πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο τρόμο είχε προκαλέσει στους θεατές της ταινίας. «Όλοι ήμασταν κάτω από το κάθισμα βλέποντας τη σκηνή της κουζίνας. Υπήρχε μια γυναίκα κάτω από το κάθισμα με το σύζυγό της που την κρατούσε. Είπα ότι αυτό δεν είναι υγιές», ανέφερε αφηγούμενος την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας Alien.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ