Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ετήσια συνάντηση Πολύγλωσσων στις 29-30 Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

35 γλώσσες μιλούν αρκετοί σύνεδροι, ανακαλύψτε τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μαθαίνουν ελληνικά μέσω skype

Η 4η ετήσια συνάντηση Πολύγλωσσων (Polyglot Conference) είναι γεγονός στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έπειτα από τον περσινό επιτυχημένο σταθμό στις πόλεις Νόβι Σάντ στη Σερβία και στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Η επιλογή της Θεσσαλονίκης σίγουρα δεν ήταν τυχαία καθώς η πόλη φημίζεται για το πλούσιο πολιτιστικό και γλωσσικό της παρελθόν. Τι είναι το Polyglot Conference και γιατί αξίζει να το παρακολουθήσει κάποιος;

Καταρχήν, απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τις γλώσσες, καθηγητές, φοιτητές, μαθητές, διερμηνείς μεταφραστές, αλλά και γενικά σε όσους απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτές! Μέσα στο διήμερο αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις που αφορούν τις γλώσσες να έρθουν σε επαφή με στοιχεία που δεν δύνανται να γίνουν αντιληπτά μέσα από τις συνηθισμένες μεθόδους εκμάθησης να γνωρίσουν διαφορετικές γλώσσες, οικογένειες γλωσσών, αλλά και να ανακαλύψουν νέες τεχνικές και πηγές εκμάθησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής αυξάνονται διαρκώς και υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη γλωσσική ποικιλία και τη διαφορετικότητα στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας:www.polyglotconference.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ