Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Άθλιος ο ΠΑΟΚ έχασε από την Καραμπάγκ 2-0

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καραμπάγκ στο Μπακού – Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Δικεφάλου στο Europa League και πλέον η υπόθεση πρόκριση περιπλέκεται

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο στο Μπακού με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα πολύ κακό πρώτο 25λεπτο όπου δύο φορές κινδύνεψε σοβαρά για να βρεθεί πίσω στο σκορ. Μετά το δοκάρι της Καραμπάγκ όμως ισορρόπησε και δημιούργησε δύο καλές στιγμές (Σάκχοφ 23', Κάμπος 40'), αλλά κυρίως κράτησε καλά στην άμυνα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως φάνηκαν εκ νέου τα κενά στην άμυνα του Δικεφάλου, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Αζέρικη ομάδα πετυχαίνοντας δύο γκολ. Οι παίκτες του Δικεφάλου, υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη, δείγμα της κακής βραδιάς που βρίσκονταν αρκετοί από αυτούς.

Οι Αζέροι, στο 56' στην πρώτη τους ουσιαστική φάση, αυτή τη φορά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον καλύτερο τους παίκτη, τον Κιντάνα, να φεύγει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ (σ.σ. οι Αζέροι δεν έδειξαν ποτέ ριπλέι στην ευθεία) και να σκοράρει με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Γλύκο να μην έχει αντίδραση. 

Αντίδραση είχε ωστόσο ο Ιβιτς και μάλιστα άμεση με τον Σέρβο τεχνικό να περνάει στο παιχνίδι τους Μπίσεσβαρ και Περέιρα θέλοντας να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια έριξε στη "μάχη" και τον Κουλούρη, παίζοντας με δύο επιθετικούς. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ, πήρε μέτρα στο γήπεδο, κράτησε περισσότερο τη μπάλα και προσπάθησε να φτιάξει φάσεις μπροστά στα καρέ του Σέχιτς.

Στο 70' ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ με τον Ισρηλινό διαιτητή να δείχνει "παίζετε", ενώ στο 77' ο Μάτος είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το σουτ του βρήκε πάνω στα σώματα. 

Ο ΠΑΟΚ που είχε δώσει αρκετά μέτρα στους γηπεδούχους, το "πλήρωσε" στο 86' σε μία φάση ωστόσο που φέρει ευθύνη η αμυντική του γραμμή, που πιάστηκε στον... ύπνο με τον Σαντίκοφ να βγάζει την ασίστ στον Αμιργκουλίεφ, με τον τελευταίο να μην έχει πρόβλημα από θέση τετ α τετ να νικήσει τον Γλύκο και να στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Έλληνα πορτιέρο. 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Κουμπάν Κουρμπάνοφ): Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Ν’ντλόβου (76' Μαντάτοφ), Μουαρέμ (92' Νταντίροφ), Σαντίκοφ, Αμιργκουλίγιεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα (89' Aλασκάροφ).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας (59' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Κάμπος (Κουλούρης), Ροντρίγκες, Σάκχοφ, Τιάμ (65' Περέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ