Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

OPEN WEEK ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΧΟΡΟΥ 2-7 Απριλίου 2016

Το τμήμα Γυμναζομένων της Χ.Α.Ν.Θ. ανοίγει τις πόρτες 8 δημοφιλών προγραμμάτων γυμναστικής και χορού και σας περιμένει για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας!
Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά από 3 ετών και στους γονείς τους που θέλουν να εκμεταλλευτούν δημιουργικά την ώρα που περιμένουν το παιδί να τελειώσει τις δραστηριότητές του.

Σύντομη περιγραφή και πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα:

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η ακροβατική γυμναστική θα βοηθήσει το παιδί να αποκτήσει ευλυγισία, σωματική αντοχή και δύναμη, ρυθμό και να αναπτύξει το αίσθημα του σεβασμού και της συνεργασίας με τους συναθλητές του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά απλές ασκήσεις εδάφους όπως κυβίστηση, κατακόρυφο και τροχό. Στη συνέχεια περνούν στις στηρίξεις και τέλος, όταν είναι πια έτοιμα, εκτελούν απλές αλλά θεαματικές ακροβατικές ασκήσεις σε ζευγάρια αλλά και με περισσότερα άτομα.

Διδάσκει: Μαρία Σκυβαλάκη
Πρόγραμμα: Σάββατο 10:30-12:00
Συμμετοχή: 35€/μήνα
Ηλικίες: 6+


ΠΑΙΔΙΚΟ LATIN

Χορεύοντας, το παιδί γυμνάζεται, κοινωνικοποιείται, αποκτά αυτοπεποίθηση και εκτονώνεται. Μέσα από αυτό το τμήμα, θα γνωρίσετε τους πιο δημοφιλείς λατινοαμερικάνους χορούς.

Διδάσκει: Ελένη Ζαρζώνη
Πρόγραμμα: Σάββατο: 11:00-12:30
Συμμετοχή: 35€/μήνα
Ηλικίες: 7+


ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Εκμάθηση τεχνικής, διασκεδαστικές χορογραφίες, εκγύμναση όλου τους σώματος, βελτίωση της αίσθησης του ρυθμού και εκτόνωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος.

Διδάσκει: Θεοδώρα Σιαξαμπάνη
Πρόγραμμα: Σάββατο: 10:00-11:30
Συμμετοχή: 35€/μήνα
Ηλικίες: 8+



HIP HOP

Μαθαίνοντας να χορεύετε hip hop θα διασκεδάσετε, θα γυμναστείτε, θα εκτονωθείτε και θα εκτελέσετε χορογραφίες που μέχρι τώρα βλέπατε μόνο στα video clips!

Διδάσκει: Βάλια Κιζιρίδου
Πρόγραμμα: Σάββατο: 11:00-12:30
Συμμετοχή: 35€/μήνα
Ηλικίες: 8+


ΠΑΙΔΙΚΗ YOGA

Μέσα από τη γιόγκα τα παιδιά θα δουλέψουν τη σωματική και ψυχική τους ισορροπία, θα αποκτήσουν ευλυγισία και σωματική αντοχή. Επίσης μέσα από εκμάθηση τεχνικών, θα μάθουν το σωστό τρόπο αναπνοής που θα τους βοηθήσει να καταπολεμούν το στρες και την πίεση.

Διδάσκει: Ιωάννα Παυλίδου
Πρόγραμμα: Δευτέρα & Τετάρτη 18:00
Συμμετοχή: 40€/μήνα
Ηλικίες: 6+


KIDS PLAY

Ένα πρόγραμμα για ενεργητικά παιδιά που τους αρέσει η κίνηση και το παιχνίδι! Θα γνωρίσουν όλα τα αθλήματα με τη βοήθεια εξοπλισμού ειδικά σχεδιασμένου γι’ αυτές τις ηλικίες και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου καθηγητή φυσικής αγωγής.

Διδάσκει: Σταύρος Αποστολίδης
Πρόγραμμα: Δευτέρα & Τετάρτη 18:00
Συμμετοχή: 40€/μήνα
Ηλικίες: 3-5 ετών


ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Το τμήμα Γυμναζομένων δημιούργησε 2 νέα τμήματα γυμναστικής για τους γονείς των παιδιών που απασχολούνται στα προγράμματα και παρακολουθούν τις προπονήσεις της ΧΑΝΘ τα πρωινά του Σαββάτου.
Τα τμήματα απευθύνονται φυσικά και σε αυτούς που δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν χρόνο για την εκγύμνασή τους μέσα στην εβδομάδα και πλέον θα έχουν την εναλλακτική του Σαββάτου.
Στις 10:00 Total Body. Ένα πρόγραμμα με απλές αλλά αποτελεσματικές χορογραφίες για αερόβια άσκηση και ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα.
Στις 11:00 Pilates. Η γνωστή μέθοδος του Joseph Pilates ιδανική για ανακούφιση από μυοσκελετικά προβλήματα αλλά και για ενδυνάμωση όλου του σώματος. Ασκήσεις με το βάρος του σώματος και τη χρήση μικροοργάνων όπως μπάλες, λάστιχα, rings και αλτήρες.

Διδάσκει: Τζίνα Καίκα
Συμμετοχή: 20€/τμήμα ή 30€/2 τμήματα

Κεντρικό Κτίριο Χ.Α.Ν.Θ.
Τηλ: 231 600 1000 εσωτ. 0821 & 0822
Email: ph-edu@ymca.gr
website: www.ymca.gr
facebook: www.facebook.com/ymcagymn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ