Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ ΧΑΝΘ

Η Σκιάς Όναρ και ο Δημήτρης Καρόγλου αυτό το Σάββατο 02/04/2016 στις 18:00 θα παρουσιάσουν μια από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις παραδοσιακού Καραγκιόζη στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.

‘Ο Καραγκιόζης Γιατρός’
μια παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη
παρουσίαση: Σκιάς Όναρ

Ο Χατζηαβάτης θέλει να εκδικηθεί τον Καραγκιόζη γιατί δεν του συμπεριφέρεται ευγενικά. Γνωρίζοντας πώς η Βεζυροπούλα έχει μια ακατανόητη αρρώστια και την αδυναμία που της έχει ο Πασάς πηγαίνει και λέει στον Πασά ότι ο Καραγκιόζης είναι ένας πολύ διάσημος εναλλακτικός γιατρός και μπορεί να γιατρέψει την Βεζυροπούλα. Ο Πασάς τον πιστεύει και καλεί να του φέρουν τον Καραγκιόζη. Ακολουθώντας την πονήρη προσπάθεια του ηρωά μας να μην πιαστεί, να βρεί την άκρη ποιός τον παγίδευσε και να γιατρέψει την Βεζυροπούλα γινόμαστε θεατές μιας πολύπλοκα διασκεδαστικής παράστασης του Καραγκιόζη

“Η Ομάδα Παραστατικής και Εικαστικής δημιουργικότητας “Σκιάς Όναρ” , με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είμαστε ένα σύνολο ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε καλλιτεχνικά από το 2010 στο χώρο της παιδικής σκηνής.

Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”

Δημήτρης Καρόγλου

Τίτλος Έργου: Ο Καραγκιόζης Γιατρός
Μια παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη
παρουσίαση: Σκιάς Όναρ
Γενική είσοδος: 6€
Διάρκεια παράστασης: 60′
Τόπος παράστασης: Μικρή Αυλαία (Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης), Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ
Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο στις 6μμ
Προτεινόμενο για παιδιά 6-96 ετών!

Για σχολεία & συλλόγους παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα
της Χ.Α.Ν.Θ. 2310 241007 και στα 2310 211990, 6945566742 & 6945383985
κ.Δημήτρης Καρόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ