Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

12ο Αθλητικό Φεστιβάλ στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης. Φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από τις 09.00΄έως τις 15.00΄. Είναι μια μέρα χαράς, αθλητισμού, πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε δραστηριότητες κατά ομάδες, μέσα από τους Ομίλους Δραστηριοτήτων και τους Συλλόγους Γονέων και Αποφοίτων.

Φέτος, γιορτάζουμε την ημέρα αυτή μαζί με την Αθλητική Ένωση Τυφλών «Πυρσός», ένα από τα πρώτα σωματεία που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα για άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, καθώς και με την Ελληνική Σχολή Σκύλων - Οδηγών Τυφλών «Λάρα».

Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10.00΄έως τις 13.00΄, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». Στόχος μας είναι να εμφυσήσουμε την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας πρώτα σε εμάς τους ίδιους, μετά στα παιδιά μας και, κατ’ επέκταση, στον περίγυρό μας. Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά της προσφοράς. Σας καλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια. Ας προσφέρουμε, μαζί και από κοινού, ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το χρειάζεται, χωρίς κανένα προσωπικό κόστος και ας μην ξεχνάμε πως 1 φιάλη αίματος δίνει ζωή σε 3 συνανθρώπους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ