Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ GLOW 100 POP UP STORE & YARD ΣΤΑ ERMIS AWARDS 2015

Το χρυσό βραβείο Ermis απέσπασε το GLOW 100 Pop Up Store του περιοδικού GLOW και η YARD για την υλοποίηση του project, σε μία λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στις 8 Μαρτίου.

To GLOW Pop Up Store συμμετείχε, μέσω της YARD, στα Ermis Awards 2015 -ο πιο σημαντικός θεσμός του κλάδου επικοινωνίας- και απέσπασε το βραβείο Ermis Gold, στην κατηγορία Events Production.

Με βασικά κριτήρια διάκρισης τη δημιουργικότητα και τον άριστο σχεδιασμό των ταλαντούχων ανθρώπων της YARD, Δημήτρη Αλεξόπουλο, Όλγα Μαυροειδή και Ηλιάνα Κουρουπή, που φέτος βραβεύτηκαν με 11 Ermis και διακρίθηκαν ως Production Company of the Year, το GLOW 100 Pop Up Store αποτέλεσε το πιο ανατρεπτικό project με φιλανθρωπικό σκοπό που έγινε ποτέ! Την κατασκευή του Pop Up Store εκτέλεσε η Αννα Μουρατίδου της Construction και την δημιουργική επιμέλεια του λογότυπου και όλης της εταιρικής ταυτότητας του GLOW 100 σχεδίασε η Νίκη Ταμπάκη της Pad Advertising. Το περιοδικό GLOW, με αφορμή την επέτειο για τα 100 τεύχη του, διαμόρφωσε ένα μοναδικό κατάστημα, που τον Δεκέμβριο του 2014, μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με τη Θεσσαλονίκη, μέσα από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και happenings. Οι σελίδες του περιοδικού ζωντάνεψαν δίνοντας ηχηρό και δυναμικό παρών όλο τον μήνα, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Πάνω από 10.000 επισκέπτες μοιράστηκαν τη live εμπειρία με «συνοδοιπόρους» καταξιωμένους δημιουργούς, των οποίων η ποιότητα, η δυναμική και το εύρος των προτάσεών τους αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την πόλη προσφέροντας παράλληλα όλα τα έσοδα στο ορφανοτροφείο θηλέων «Η Μέλισσα».

Μια τέτοια διάκριση στα Ermis Awards 2015 αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση για τη Νάστα Εκδόσεις Ε.Π.Ε. και τα προϊόντα μας, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε επενδύσαμε συστηματικά στη δημιουργία της ανανεωμένης εικόνας του περιοδικού GLOW, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για το κοινό.

Άποψη του Glow 100 Pop Up Store

Όλγα Μαυροειδή Creative and Managing Director της Yard, Δημήτρης Αλεξόπουλος CEO της Yard

Ermis Gold 2015 για το Glow 100 Pop Up Store 

Νανώ Κουγιουμτζόγλου Εκδότρια περιοδικού Glow, Σταυρούλα Κλειδαριά Διευθύντρια περιοδικού Glow, Μάρα Ταμπάκη Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημ.Σχέσεων περιοδικού Glow, Νίκη Ταμπάκη Creative Art Director του Glow 100 Pop Up Store

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ