Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Γκιουλέκας: "Να διασφαλίσει και νομικά την επόμενη μέρα..."

Ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας* με άρθρο του στο AllAboutARIS παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα στον Άρη σε όλα τα επίπεδα.

"Ο ΑΡΗΣ συμπλήρωσε το 2014 100 χρόνια ζωής. 100 χρόνια προσφοράς σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα και τις εκφάνσεις του ελληνικού Αθλητισμού. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται απλά και μόνο για μία ομάδα. Ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία που έχει δοξάσει τα ελληνικά χρώματα και στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η κρίση χτύπησε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο σε όλα σχεδόν τα τμήματά του. Τον ΑΣ, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο. Η θέση του ΑΡΗ είναι φυσικά στην Λίγκα και την Ευρώπη και όχι στην Γ’ εθνική. Το καλοκαίρι με δημόσια τοποθέτησή μου, είχα σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του κόσμου του ΑΡΗ, να επιλέξει την επόμενη μέρα του, κόντρα στο παρελθόν και σε καταστάσεις που τον οδήγησαν στη σημερινή του θέση.

Σήμερα ο Άρης βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, όπως ακριβώς και η πατρίδα μας. Μάχεται να πατήσει στα πόδια του, έχοντας κάνει θυσίες επίπονες και δύσκολες για τον κόσμο του. Ο Άρης επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της Γ’ εθνικής με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Επέλεξε να αρχίσει από την αρχή και για αυτό ο κόσμος του αξίζει λίαν συντόμως να δει την αγαπημένη του ομάδα πρωταγωνίστρια, , ενώ παράλληλα να μάθει και την αλήθεια για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Από εκεί και έπειτα ως Πολιτεία πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για να αντιμετωπισθούν φαινόμενα σαν αυτά που έπληξαν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλιστούν και οι συνθήκες επιστροφής του Άρη στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Με γνώση του νέου αθλητικού νόμου που θα έρθει προς ψήφιση στην Βουλή και τις παραμέτρους του, ο Άρης μπορεί με τις κατάλληλες ουσιαστικές παρεμβάσεις να διασφαλίσει και νομικά την επόμενη μέρα του, όπως άλλωστε έκαναν και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι της Ελλάδας που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση.

Με αυτά τα δεδομένα και μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Άρης θα επιστρέψει περήφανος και με ψηλά το κεφάλι εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται...

* Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ