Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ξεπούλησε το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν!

Πραγματικά «έριξε το ίντερνετ» η γυμνή φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν για το Paper, προς όφελος τόσο του περιοδικού όσο και της ίδιας τη Κιμ που κέρδισε ακόμη περισσότερη δημοσιότητα, την οποία επιζητεί και… εξαργυρώνει.

Παράπλευρη συνέπεια της δημοσιοποίησης των λαδωμένων οπισθίων της είναι ότι το sex tape που γύρισε το 2003 η Κιμ Καρντάσιαν με τον τότε φίλο της Ray J ανέβηκε στην κορυφή των πωλήσεων όλων των εποχών,εκθρονίζοντας το sex tape της Πάμελα Άντερσον.

Μέχρι σήμερα τον τίτλο των καλύτερων πωλήσεων είχε το «σπιτικό» sex tape της Πάμελα Άντερσον με τον τότε άντρα της Τόμι Λι, που γυρίστηκε το μακρινό 1995.

Σύμφωνα με το TMZ, οι πωλήσεις της ταινίας της Καρντάσιαν έχουν εκτοξευτεί μετά την φωτογράφιση του Paper. Ο πρώην σύντροφος της Καρντάσιαν, Ray J, έβγαζε κάθε τρεις μήνες 90.000 δολάρια από τις πωλήσεις του sex tape από την εταιρεία Vivid Entertainment, ενώ την περασμένη βδομάδα έβγαλε 50.000 δολάρια και οι πωλήσεις όλο και αυξάνονται.

Η Καρντάσιαν δεν επωφελείται πάντως από αυτό, καθώς έχει πάρει για την ταινία 5 εκατομμύρια δολάρια εφάπαξ από την Vivid , δίνοντας στην εταιρεία τα δικαιώματα διανομής του sex tape το 2007.

Σήμερα η 34χρονη σταρ του lifestyle εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ