Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μεναγάκη για όλους και για όλα

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξη στο περιοδικό «Γυναίκα» και τους στενούς της συνεργάτες, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κάλια Καστάνη.

Για πρώτη φορά η Ελένη παραδέχεται την τέταρτη εγκυμοσύνη της, αναφέρεται στα (πολλά) προβλήματα που είχε ο γάμος με τον Λάτσιο και καταλήγει να μιλάει ηια τον Ματέο, αποκαλύπτοντας πως ο τελευταίος χρόνος δεν ήταν και ο καλύτερος...

Ο προβληματικός γάμος με Λάτσιο και το νέο ξεκίνημα με τον Παντζόπουλο:

«Αν μη τι άλλο, ο κόσμος ξέρει πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο γάμος μου είχε προβλήματα. Τελείωσε. Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω [...] Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα...»

Η τέταρτη εγκυμοσύνη και η σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της:

«Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι… πρέπει να εμπιστευτείς… να δώσεις αν θες να πάρεις»

Η αναταραχή τον τελευταίο έναν χρόνο:

"Έχω πάντα μια βάση, στον χαρακτήρα μου, στον τρόπο που κινούμαι και φέρομαι. Αλλά έχω προσαρμοστεί στα καινούρια πράγματα που μου έφερε η ζωή, τα καλά και τα κακά, μαθαίνοντας να προχωρώ με νέα στοιχεία στον χαρακτήρα μου. Μάλλον με αυτά οπλίζομαι για να αντιμετωπίζω τη συνεχή αναταραχή στην οποία βρίσκομαι τον τελευταίο χρόνο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως επειδή διασκεδάζω στην εκπομπή, όλα είναι ρόδινα στη ζωή μου».

Οι μεγάλες αποφάσεις και οι συνέπειες:

«Και στα δύο κομμάτια της ζωής μου (σ.σ.: επαγγελματικά και προσωπικα) έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις και σε κανέναν τομέα δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού. Με απασχολούσαν πολύ και για μεγάλα διαστήματα: για ένα χρόνο, δύο, μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα μια απόφαση, αλλά αν την πάρω, την υποστηρίζω με νυχια και με δόντια [...] Ναι, πλήρωσα το τίμημα. Και ήταν μεγάλο - τι φαντάζεσαι, πως δεν τρελαίνομαι κι εγώ ώρες ώρες, όταν πάω οπουδήποτε και βλέπω 5-6 φωτογράφους στο κατόπι μου; Αλλά έτσι ήταν και έτσι κύλησε η ζωή μου μέχρι σήμερα. Κι έπειτα, αυτό που κέρδισα ήταν επίσης μεγάλο. Σπουδαίο και βαρύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ