Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Επ' αυτοφώρω σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτων και καταστημάτων στην Μενεμένη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εξιχνίασαν πέντε περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα και κατάστημα, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στην περιοχή τοπικής τους αρμοδιότητας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της (27-11-2014), ο 38χρονος ημεδαπός δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα , κατελήφθη να αφαιρεί πλαστικό κουτί μεταφοράς προιόντων από δίκυκλο ιδιοκτησίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου 2014, δρώντας στην περιοχή της Μενεμένης, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό τριών ανασφάλιστων οχημάτων, καθώς και μεταλλικό αντικείμενο από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ