Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τον ξεβράκωσαν και τον τύλιξαν με μεμβράνη σε πάσαλο, γιατί λήστεψε συνταξιούχο!

Πήραν το νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν πως η καλύτερη τιμωρία για έναν νεαρό επίδοξο ληστή ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός. Να μάθει όλος ο κόσμος τα «κατορθώματα» του και να τον δει να στέκεται εκεί ανήμπορος.
Το περιστατικό συνέβη στη Χιλή.
Ένας 32χρονος, ο Valentino Abeyta Barrera έκανε το… λάθος να προσπαθήσει να ληστέψει με μαχαίρι έναν συνταξιούχο στο Σαντιάγκο της Χιλής. Περαστικοί τον πήραν χαμπάρι και τον έπιασαν. Εκείνη την ώρα η θερμοκρασία ήταν στους 27 βαθμούς Κελσίου. Ο κόσμος θεώρησε πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να τον κάνει να «σκάσει» από τη ζέστη συνοδεύοντας την… ποινή του με την κατακραυγή. Έτσι, τον έγδυσαν, κατεβάζοντας του και το παντελόνι στους αστραγάλους, τον τύλιξαν σχεδόν ολόκληρο (εκτός από το κεφάλι του)με πλαστική μεμβράνη -για να ιδρώσει κάτω από τον ήλιο- και τον έδεσαν με αυτή σε έναν στύλο. Τον άφησαν εκεί και το πλήθος είχε μαζευτεί γύρω του και τον κοίταζε, με τον ίδιο να έχει σκύψει το κεφάλι.
Μαρτύρησε μέχρι να έρθει η αστυνομία. Πέρασε 20 λεπτά σε αυτή την κατάσταση και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο τους ικέτευε να τον ελευθερώσουν γιατί δεν άντεχε άλλο. Τον οδήγησαν στο τμήμα και τελικά τον άφησαν ελεύθερο, καθώς ο συνταξιούχος –που παραλίγο να πέσει θύμα του- δεν κατέθεσε μήνυση τελικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ