Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Το 9χρονο μοντέλο

Μπορεί να χρίστηκε το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου», ωστόσο, η Κριστίνα Πιμένοβα προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και δημοσιεύει φωτογραφιες που θεωρούνται «τολμηρές» για ένα παιδί μόλις 9 ετών!



Με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, η μικρή από την Μόσχα εργάζεται ως μοντέλο από την ηλικία των 4 ετών και, μάλιστα, έχει ήδη συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana και Armani, ενώ έχει κάνει φωτογραφήσεις σε περιοδικά και διαφημίσεις.



Εκτός από σταρ της μόδας, η Κριστίνα είναι και σταρ στα social media, με την σελίδα της στο Facebook να μετράπάνω από 2 εκατομμύρια φίλους και το προφίλ της στο Instagram να «πλημμυρίζει» από σχόλια για την ομορφιά της.



Οι πόζες της 9χρονης, σε κάποιες από τις οποίες φοράει make up, κοντά φουστάνια ή «καυτά» σορτς, προκαλούν θετικά αλλά και σεξιστικά σχόλια: «ανατριχιαστική φωτογραφία για ένα παιδί», γράφει ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ άλλος έγραψε «σέξι πόδια», προκαλώντας έντονες επικρίσεις!



Μάντζερ της μικρής είναι η μητέρα της, το πρώην μοντέλο Γλικερία Σιρίκοβα (πατέρας της είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Ρουσλάν Πιμένοβ), η οποία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, καθώς πολλοί θεωρούν ότι έχει μετατρέψει το παιδί της σε εμπόρευμα και το εκθέτει με στόχο το κέρδος.



Πώς απαντά η κα. Σιρίκοβα;
Διαγράφοντας απρεπή σχόλια και τονίζοντας πως τα social media ΔΕΝ τα διαχειρίζεται η 9χρονη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ